胃腩海戇 sn 報告

收藏  |  訂閱
31  4.5k

[quote]原帖由 好好一吉 於 2011-5-25 10:23 PM 發表 查看引用來源
你咁屎架 呢到係我主場 按親都係 19-21  最大果個24
點會搵個28-32:smile_o03:   係咪單號 OR  30號之前D  NO. ? [/quote]>哈哈C兄識嘢

唔識睇,抱歉:smile_13:

多謝c-hing胃腩海岸sn報告...好似好正咁喎...:smile_38:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-25 06:01 PM 發表 查看引用來源 bgs are very arrive position.
其他都估到你寫乜, 呢句真係唔明, 請指教.

P.S. CHING你D英文水平好高, 係咪留學英國架?

引用:
原帖由 好好一吉 於 2011-5-25 22:23 發表 查看引用來源
你咁屎架 呢到係我主場 按親都係 19-21  最大果個24
點會搵個28-32:smile_o03:   係咪單號 OR  30號之前D  NO. ?
WOW:smile_40: pls be kind pm me some bg no:smile_38:
need biutiful & rpp @ full moon

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2011-5-26 03:44 發表 查看引用來源

其他都估到你寫乜, 呢句真係唔明, 請指教.

P.S. CHING你D英文水平好高, 係咪留 架?
arrive position  = 到位

i
學英國 but not sday there

師兄,多謝報告!我勉强都睇得明!

下次寫翻中文!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-25 06:01 PM 發表 查看引用來源
Just tried this sauna in shui wai :

Bone Girl: seems 28-32 agedLook: young, fresh, nice body shape and softBone Skill: so fast so goodSpecial Skill: rp ...
:smile_27: 睇到好混亂.........

回覆 1# 的帖子

唔該寫反中文啦...大家溝通都易的:smile_45:

呢間場 星期六日, 勁多一家大細去 , 師奶又多 細路又多, 好撚嘈

5,6年去過3,4次
最後一次 佢比個上唇生鬚既妹妹仔比我

從此以後就black list

前往最後回覆