女上男下問題

收藏  |  訂閱
34  6.3k

只要做到套弄的姿勢就無乜所謂

好奇想問: 當女上時, 女仔面向男...同背向男有咩分別??  邊個姿勢女仔會覺得 high d?

前後搖 啊  呵呵

引用:
原帖由 asl 於 2011-5-25 06:52 PM 發表 查看引用來源
你技巧好姐,咁識嘆,重會打圈,抛篩磨另fing嘅精粹已了然於胸
c hing, 見笑喇

引用:
原帖由 Boling 於 2011-5-25 12:20 PM 發表 查看引用來源
想問問呢...

如果女上男下,

女仔應該係向上向下咁un  (以前我係咁, 但好攰)
定係坐0係男人身上, 360度咁搖動身體, 唔洗UN?? :smile_o05:
我覺得女上男下...女仔挨向後,仲易high:smile_o01:

比我會中意條女趴係我身上un,好sweet,
一係就用pat pat 對住我,睇住個pat pat同條野出出入入,最佳視覺享受:smile_47:

引用:
原帖由 Boling 於 2011-5-25 12:20 PM 發表 查看引用來源
想問問呢...

如果女上男下,

定係坐0係男人身上, 360度咁搖動身體, 唔洗UN?? :smile_o05:
只要你又舒服,男又舒服,點搖都無所謂啦!:smile_38:
個人喜好,我鐘意前後搖:smile_13:

視乎自己?感覺而需要??,通常上下坐到?咪前後磨囉

引用:
想問問呢...

如果女上男下,

前後啦 ~ 基本上對腳一路貼住佢身體兩則, 唔駛離開凌空o既,
只係用小小力, 所以唔會太攰 ... :smile_o05:
而且, 一來可以磨到陰蒂 high d, 二來又可以收小腹, 正架 ~~ :smile_o12:

有時上下, 有時前後.. 不過無左右

前往最後回覆