富X之旅............

收藏  |  訂閱
19  3.4k

引用:
原帖由 cp-hing 於 2011-5-25 12:44 AM 發表 查看引用來源
唔好意思久等了:唔想同下面d師兄爭,都係早d搵反件,入到房玩下圍玫,結果佢有佢玩,我有我玩,最多店下條腰仔,對猜都要保持佢離。:smile_27: 大約個幾鐘後又話要去換衫,好啦!反正都帶bar,無錯呀?係帶左護身驟 ...
咁258同369既分別只係價錢上貴一舊啦!收到!

支持富豪報告
師兄咁唔好彩!遇到葉問:smile_39:
我都試過遇到泳春高手,當時我只好夾埋其他師兄一齊圍對佢,
飲到佢死哂..唔洗等下半場就跌兩舊趕佢走..:smile_34:

遇到高手. u should report to ma me la

引用:
原帖由 gerund710 於 2011-5-25 03:29 PM 發表 查看引用來源
支持富豪報告
飲到佢死哂..唔洗等下半場就跌兩舊趕佢走..:smile_34:
隊瓜佢之後係咪仲skip左一part(為所欲為)冇講,然後先踢佢走呢?

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-5-25 04:24 PM 發表 查看引用來源

隊瓜佢之後係咪仲skip左一part(為所欲為)冇講,然後先踢佢走呢?
我地係斯文人...唔會亂抽水既..除非佢醉左啦..:smile_30:

3 7 11 :smile_27:

引用:
原帖由 gerund710 於 2011-5-25 05:15 PM 發表 查看引用來源

我地係斯文人...唔會亂抽水既..除非佢醉左啦..:smile_30:
引用:
原帖由 gerund710 於 2011-5-25 03:29 PM 發表 查看引用來源
支持富豪報告
貢師兄你都幾斯文下喎!:smile_47:

not real! :smile_o01: :smile_o01:

well done ching!

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-5-26 09:57 AM 發表 查看引用來源

貢師兄你都幾斯文下喎!:smile_47:
:smile_14: 比起敗類斯文得多啦:smile_40:

前往最後回覆