上一頁下一頁
發新話題

開心天地ktv

收藏  |  訂閱
79  17.7k

引用:
原帖由 ckwokc 於 2011-5-13 02:45 PM 發表 查看引用來源
其實呢個場同開心天地既收費差不多, 我朋友兩個人去落樓每人都要接近400-
未計女錢,不過D硬件會好D! C-HING 你俾得4-500, 我建議你不如返東莞好過:smile_o13:
d女o唔ok架~

我個人認為女ok嘅話3佰唔算貴

玩得開心飲酒就會多d

唔似沙咀果d咁乜沙皇.愛雷射同漁村咁..

d女唔係豬扒就係豬豬扒

點會玩得開心呀:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ckwokc 於 2011-5-13 03:06 PM 發表 查看引用來源
你可以JOIN團嘛:smile_o15:
我有諗過架c兄:smile_44:

但驚d人唔係太熟玩得得唔夠開心嘛:smile_42: :smile_42:

回覆 11# 的帖子

有無靓女真係睇彩數喎, 無GUARANTEE...:smile_o11:

引用:
原帖由 ckwokc 於 2011-5-13 03:16 PM 發表 查看引用來源
有無靓女真係睇彩數喎, 無GUARANTEE...:smile_o11:
但係我去開心天地5至6都ok喎!

重要有3次成11點幾去都有..

平均d女係得架~

回覆 14# 的帖子

D女過夜既話, 態度會不會180度大轉變?:smile_o10:

水圍我經常去,開心裝修一般,但那地方囡囡ok,不像沙咀。

引用:
原帖由 當我遇上您 於 2011-5-13 14:57 發表 查看引用來源

東莞好似打大風喎
the typhoon in SZ is bigger than CP...

引用:
原帖由 ckwokc 於 2011-5-13 03:31 PM 發表 查看引用來源
D女過夜既話, 態度會不會180度大轉變?:smile_o10:
我就唔會過夜:smile_27: 因飲咗酒我就唔得:smile_13:

但我朋友同我講佢小咗3劑陪到12點先走喎!!

我朋友又冇炸形:smile_14: :smile_14: 不過佢都話兼貴

要人仔900加房人仔100成1000人仔

引用:
原帖由 kellee 於 2011-5-13 03:42 PM 發表 查看引用來源
水圍我經常去,開心裝修一般,但那地方囡囡ok,不像沙咀。

係真

出來玩最緊要女女ok(個人認為)

引用:
原帖由 當我遇上您 於 2011-5-13 14:14 發表 查看引用來源
早幾日同朋友去水圍隔離嘅開心天地ktv玩

4人去酒錢每人要成5百幾人仔

啲女錢行3-6-9貴成咁

但講真一句比起沙咀其他啲ktv塲

啲女係靚好 ...
...同意..此地很好玩的..但使多少少..值得..因為合眼的女.可直上房.不用落樓..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆