原來好多香港佬做壞市

收藏  |  訂閱
35  9.5k

仲好..廿皮都慳番....:smile_30:

你比多多都話唔夠,啲女作大成日話边个比幾多,比說話你聽,等你唔好意思.

引用:
原帖由 basshw 於 2011-5-11 12:09 AM 發表
有無c兄溝過洗腳妹 只手起晒繭朴野時是否無feel
通常係手未起繭嘅時,己經要做野同 KO 佢!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 01:52 PM 發表 查看引用來源

通常係手未起繭嘅時,己經要做野同 KO 佢!

:smile_30: 先下手為強~~後下手食薑

有D人應為扒女夠豬、小人cult.其實沒重須過D坑渠油:smile_39:

if she does not take, good, save it... haha

引用:
原帖由 basshw 於 2011-5-10 11:41 PM 發表 查看引用來源
今天去鏈腳 2條洗腳妹在吹水 話有個香港佬一星期來一次 每次醒3舊比個相貌一般的洗腳妹
搞到個豬排洗腳妹以為自己係寶 比2草tips彈番比你嫌少
正一hk死七碌正撚頭

Cannot believe everything they say!:smile_38:

引用:
原帖由 basshw 於 2011-5-10 11:56 PM 發表 查看引用來源
話時話 20皮是否太少
"傻"(說)得絕對正確
璨哥,小費應比RMB200000000000000000000000000000000000000才對.

我每次小費每小時刀比
RMB2000000000000000000000000000000000000000000000000000架!!!

引用:
原帖由 basshw 於 2011-5-10 11:56 PM 發表 查看引用來源
話時話 20皮是否太少
我重複我自己發表:

全中國大江南北去過,松骨全不用小費,比刀唔要.....北京.武漢,哈爾賓,湛江,海南,西藏,新疆......

但珠海,深圳例外,一定要比小費,更要比好多好多否則女女面黑

這事實說明一切(港燦既傑作,比好多小費!!)!!!講多無謂,食多會滯!!!!

前往最後回覆