cp有錢佬套餐

收藏  |  訂閱
19  7.4k

練x:smile_03:

回覆 11# 的帖子

:smile_45: :smile_45: :smile_45: :smile_45:

夠鐘食藥就去喇

引用:
原帖由 canon123 於 2011-3-29 05:22 PM 發表 查看引用來源
how many people for a group ah???
報導係4-5個. 但我估無所謂, 反正酒就set左係咁多.

引用:
原帖由 dickykung 於 2011-3-29 08:58 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 H53 於 2011-3-29 05:00 PM 發表 查看引用來源
尋日係生果報睇到呢個套餐 - 岩晒兩至三個朋友想去玩, 但搵唔到多d人一齊去, 又唔想join團....

個人: rmb480/ ...
係咁寫, 但未包DJ費同小姐費...

酒店房約二百幾....酒錢玩開都係三百幾視乎幾多人去....所以其實我覺得係差唔多....

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2011-3-29 07:55 PM 發表 查看引用來源
甘樓主你地玩唔光豬k先:smile_30:
有錢佬所謂光豬都係除上衫....間中有D女玩得激D會除埋褲或裙, 我D朋友試過比女除埋條褲....

引用:
原帖由 whitejaw 於 2011-3-29 05:44 PM 發表 查看引用來源
唔知堅定流, 今日打幾次香港訂房電話6917 68xx 都無人聽:smile_45: :smile_45:另一个電話6917 69xx長響:smile_27: :smile_27:
我諗搵相熟媽咪問會好D

好似幾筍喎....

團體: rmb1298 包k房1 間(貴妃房或太子房), 過夜客房, 3打青島啤酒或3支紅酒, DJ消費, 開枱生果小食, 仲有rmb100餐食劵

假的-,-

任飲才受歡迎,而且買套餐不能港紙一兌一,還會被經理和媽咪睇小

引用:
原帖由 H53 於 2011-3-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

係咁寫, 但未包DJ費同小姐費...

酒店房約二百幾....酒錢玩開都係三百幾視乎幾多人去....所以其實我覺得係差唔多....
一條友上去都開房比你? 480? :smile_14:

前往最後回覆