深圳QQ最新生態環境

收藏  |  訂閱
20  5.4k

引用:
原帖由 elfy 於 2011-3-18 08:09 PM 發表 查看引用來源

現在美女都有價 $$$ :smile_39: :smile_39: :smile_39: ! 所以.... C-hing 門, 見到別人說 FOC 就不要再笑人飯 "豬扒".... :smile_34: :smile_34: :smile_34:

女女和用 $$ 是正比的... 越好的... 就越吃錢! :s ...
走遠D啦, 深圳女越來越食唔過

引用:
原帖由 作野王 於 2011-3-20 01:11 AM 發表 查看引用來源
:smile_44: 揀d 18-19歲,,,,好易有蝦條
最慘係呢D小妹妹一黎到深圳就好易學壞呢

引用:
原帖由 canon123 於 2011-3-20 02:21 AM 發表 查看引用來源
FOC is always more expensive than deals...

just calculate yourself.
FOC is always cheaper than you can think of, but the art is; how to manage if you fall in love with that girl...

引用:
原帖由 New-Guy 於 2011-3-20 02:39 AM 發表 查看引用來源
谢谢社长,同感!现在都只有食中猪了(可惜扒多呢)!唉!:smile_34:
比D心機啦, 中女唔一定係豬扒...
只不過中女仲未有人要好多都有問題... :')

引用:
原帖由 sunlingsiu1983 於 2011-3-20 03:10 AM 發表 查看引用來源
唉! 做女人真係著數D..................:smile_04:
靚女先至有著數, 原文有講...
"所以大量中女就流入港男市場." :smile_19:

"誠意金" 哈哈

冇得羨慕
大家門燒銀紙者

有同感
大陸拜金女比港女有過之而無不及

已經好耐無玩蕉女,而家的宗旨係,岩 Feel 就即食,唔會玩拍拖 Feel!真係好悶咯!

P.s. 時間同金錢都投資唔起!

哈, 想開餐梗係要埋單, 重想有免費餐? 大X樂, 大牌檔D垃圾食物都加晒價啦:smile_22:

前往最後回覆