--做技師,真係要好高eq同埋要有自信..唔怕人評頭品足..控制到唔會唔開心..--

收藏  |  訂閱
36  5.1k

互相尊重,總比有錢大晒好,大家都有自尊,
又如囡囡說她還未熱身,你就收皮啦!

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-3-5 06:57 PM 發表 查看引用來源

去邊度傳??
Go to Castle Peak:smile_45:

引用:
原帖由 hkhome 於 2011-3-5 05:08 PM 發表 查看引用來源
叫佢轉行啦,做番OL朝九晚五,咪唔使甘辛苦啦
岩聽...................:smile_30::smile_30:

大陸女仔冇一個詩文:smile_42: 有都係瓣野:smile_38:

引用:
原帖由 豆腐dove 於 5-3-2011 22:54 發表 查看引用來源
大陸女仔冇一個詩文:smile_42: 有都係瓣野:smile_38:
你覺得點解會咁???

咁香港有咩??

樓主﹐咧D靚妹其實好多12﹐3歲已經無讀書出來做野比條仔食埋隻豬再掉出來做小姐﹐講直D拒地經歷既野比我地多好多﹐我只係想講﹐你唔可以對拒地殘忍﹐但又唔可以憐憫拒地﹐做番個正常顧客﹐一買一賣.......

引用:
原帖由 canon123 於 2011-3-5 17:06 發表 查看引用來源
if you like to show your mercy to them. give them more tips and priase them every times.

or talk about this in the church...

食得咸魚扺得渴
eat salty fish , prepare thirsty first :smile_34:

引用:
原帖由 紀仁安 於 6-3-2011 02:06 發表 查看引用來源

eat salty fish , prepare thirsty first :smile_34:
SO I NEED TO REMIND THEM?

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-3-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

但佢地讀得多書???
可以選擇去餐廳、酒樓做,不過到時又要受第二種氣。

到時可能D客又口花花,又企得耐,又錢少。

甘咪轉去做便利店。

係便利店時間又長,又捱眼訓。

甘不如叫佢死左佢,唔使做人咪唔使唔開心羅。生同死佢可以控制到架。

引用:
原帖由 hkhome 於 6-3-2011 13:20 發表 查看引用來源

可以選擇去餐廳、酒樓做,不過到時又要受第二種氣。

到時可能D客又口花花,又企得耐,又錢少。

甘咪轉去做便利店。

係便利店時間又長,又捱眼訓。

甘不如叫佢死左佢,唔使做人咪唔使唔開心羅。生同死佢 ...
所以佢地覺得還掂都係走頭冇路..死之前都係做埋揾得多錢既技師..

前往最後回覆