咁後生就不舉

收藏  |  訂閱
23  3.0k

引用:
原帖由 qqwqqwqq 於 2011-2-28 07:47 AM 發表 查看引用來源
睇左n年啦咁耐lalalla
人獸,幼齒,rough sex,妖,室,虐...........

許多選擇 wo

回覆 11# 的帖子

唉 當我未睇過咩

引用:
原帖由 qqwqqwqq 於 2011-2-28 07:04 AM 發表 查看引用來源
呢種程況係太早沉迷酒色 仲慾過度引致架
我都係咁樣  細個幾歲人睇到大人女人著少左露左大比有波波就心臟充晒血跳得好勁好刺激  幼稚園除過女同學既底褲摸
跟著大小小街度有咸書全裸相睇7孔生煙
到睇無碼片  咩類 ...
呢位師兄都幾早有打丁經驗喎= =
唔知你身體有無問題呢?

回覆 13# 的帖子

體能少操 無咩事
性能比興趣減低左掛勾左變左減少3成or7成?唔清楚唉
起碼冇左好多幻想 難左投入 晨勃比以前少

全能既話需要當女人係畜生虐殺咁玩幾日為止滿足到架:smile_47:

性愛無度,自我傷殘。

睇嚟需要尋找更刺激渠道發洩。

有乜新刺激?? 對上幾層有提過。

另一方面,幻想過度會可引至過度幻想上腦。

引用:
原帖由 qqwqqwqq 於 2011-2-28 07:04 AM 發表 查看引用來源
呢種程況係太早沉迷酒色 仲慾過度引致架
我都係咁樣  細個幾歲人睇到大人女人著少左露左大比有波波就心臟充晒血跳得好勁好刺激  幼稚園除過女同學既底褲摸
跟著大小小街度有咸書全裸相睇7孔生煙
到睇無碼片  咩類 ...
你果然係淫賤童子:smile_38:

引用:
原帖由 MU-Lost! 於 2011-2-28 02:30 PM 發表 查看引用來源
睇嚟需要尋找更刺激渠道發洩。

有乜新刺激?? 對上幾層有提過。

另一方面,幻想過度會可引至過度幻想上腦。
人獸,幼齒,rough sex,人妖,禁室,性虐...........,如果還不夠,告訴我la

回覆 18# 的帖子

有咩野?------------------

引用:
原帖由 qqwqqwqq 於 2011-3-1 07:39 AM 發表 查看引用來源
有咩野?------------------
非常變態 wo.........點講 jack ????
會被人封貼wo

前往最後回覆