鮮圳 d桑拿場 真系無以前甘好玩

收藏  |  訂閱
20  6.0k

下沙好多都拆樓重建豪宅,全下沙啲埸十隻手指數得晒,全都中女20到尾,冇幼齒.

引用:
原帖由 honik410 於 2011-2-27 08:59 AM 發表 查看引用來源
下沙好多都拆樓重建豪宅,全下沙啲埸十隻手指數得晒,全都中女20到尾,冇幼齒.
上沙呢?

所以SZ只可食快餐,平。快。靚。正

引用:
原帖由 king0906 於 2011-2-26 11:29 PM 發表 查看引用來源
以前新貴族,名記,加旺,尊尼一條直路去哂,
不過掃掃下都無人去

得番d唔知乜野鳳凰陽光,講到明我連o係邊都唔知,
係d人日日上黎賣廣告先識,但無諗過去,
常仔長安莞城大把野玩,駛鬼呢D廣告場.
呢間我識喎,仲去過兩次

missing those old good days.....

引用:
原帖由 roland-moon 於 2011-2-27 05:15 PM 發表 查看引用來源

呢間我識喎,仲去過兩次
仲有間叫芙蓉,都係唔知邊到
去呢d都要二三舊落樓,遠d唔計車費絕對抵,
計埋車費真係有d貴同埋時間長好多,
所以我明白sz仲有好大生存空間.

去cp計一般550蚊全包食玩,車錢舊零水連的士,
一般換一千hkd成日唔夠,對我呢d窮人真係貴左小小.

以前喺書城後邊有間叫得意坊架啡屋, 地下&一楼係餐廳, 二至五楼係仁K, 六七樓係炮房, 女多又玩得放, 好懷念:smile_o12:

引用:
原帖由 wallace09 於 2011-2-27 08:48 PM 發表 查看引用來源
以前喺書城後邊有間叫得意坊架啡屋, 地下&一楼係餐廳, 二至五楼係仁K, 六七樓係炮房, 女多又玩得放, 好懷念:smile_o12:
系咩? 甘而家改左攪乜?

名雅途以前出晒名, 又多靚女, 啲女想入場仲要5000蚊添

所以現在一係去遠些往CP,否則寧願留港消費:smile_39:

前往最後回覆