上一頁下一頁
發新話題

囡囡對我開放原來另有目的

收藏  |  訂閱
86  25.2k

所有每次上深圳我都揾唔同ge女,費事惹麻煩。

引用:
原帖由 Francisma 於 2011-2-22 02:00 AM 發表 查看引用來源
/ 骨場囡囡19歲,頭一二三次都幾open,自動乸起件衫俾我任玩任錫波波,下路冇格手,又用妹妹坐係我弟弟上面係咁奀,真係幾爽。

但就成日同我講話部手機壞壞地,佢用緊部手機就真係幾殘舊,問我 ...
唔講錢唔通同你講心咩

車,D女唔通同你講心呀 ?好心唔好發夢啦:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 Francisma 於 2011-2-22 02:00 AM 發表 查看引用來源
/ 骨場囡囡19歲,頭一二三次都幾open,自動乸起件衫俾我任玩任錫波波,下路冇格手,又用妹妹坐係我弟弟上面係咁奀,真係幾爽。

但就成日同我講話部手機壞壞地,佢用緊部手機就真係幾殘舊,問我 ...
師亨食嘢就梗係要比錢架啦~~:smile_30:  問題係巧俉巧食~~同你比唔比得起之麻

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-22 11:18 AM 發表 查看引用來源

師亨食嘢就梗係要比錢架啦~~:smile_30:  問題係巧俉巧食~~同你比唔比得起之麻
"佢話有客肯買畀佢都係要佢bop 嘢"

條女似係想趙佢兩千但又唔想比佢扑渦....

引用:
原帖由 pronto 於 2011-2-22 11:28 AM 發表 查看引用來源

"佢話有客肯買畀佢都係要佢bop 嘢"

條女似係想趙佢兩千但又唔想比佢扑渦....
貢樣呀~~ 唯有一路扑一路比錢囉

佢都好識開大口甘呀, 一開口就 2k 野, 佢真系個腦有 d 問題, 世上是沒有不勞而獲的東西, 真系要好好去教育一下...

我覺得,早啲現形仲好!!!!

一家便宜倆家著!

:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 安達仔 於 2011-2-22 12:12 PM 發表 查看引用來源
佢都好識開大口甘呀, 一開口就 2k 野, 佢真系個腦有 d 問題, 世上是沒有不勞而獲的東西, 真系要好好去教育一下...
企地壞晒腦架喇~~

俾得3千佢,師兄都有排唔使玩,下次換令一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆