都唔明d女仔既,著條裙咁短

收藏  |  訂閱
31  3.3k

女人ga武器都要see下係咩size先得嫁~
有d粗到嚇死人ga都係咁著呢~:smile_42:

其實咩size我地男仔都會望~~~~!!

引用:
原帖由 little_nasty 於 2011-2-22 02:59 PM 發表 查看引用來源
其實咩size我地男仔都會望~~~~!!
係就係會望but係反胃定係起機ga姐

thanks sharing

引用:
原帖由 阿-bee 於 2011-2-21 07:47 PM 發表 查看引用來源
都唔明d女仔既,著條裙咁短,走光都話唔怕,仲話返我,底褲姐,底褲有咩好睇呀,咪好似著左泳衣咁,著泳衣咪仲小布,又話著左絲襪更加唔怕啦

其實我都想問呢類問題好耐 ... :smile_13:

d 女著得少, 咁就自然有人望架啦 ~
咁又點控制到邊個望, 點樣望呢 ? :smile_41:
有個自己 like o既望自己, 又話人地對自己有意 ~
好勒, 到一 d 自己唔 like o既黎望時, 又話人下流 ~ :smile_39:
....

點解唔等到冇外人時先露多 d d 呢 ? :smile_45:

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-2-21 07:58 PM 發表 查看引用來源
著短裙, 對腳睇落令好多

好勒 ~ V.V. 啊 ~
我想借問聲, 對腳係靚好多勒, 咁又點先 ?

靚 d 有用 ? 咩作用 ? :smile_41:

引用:
原帖由 暗戀人o既人 於 2011-2-22 04:54 AM 發表 查看引用來源

X2
而且希望男人係用欣賞既目光,而晤係視姦

但係, 我想問 :
1. 點分欣賞定視姦呢 ?
2. 男人用咩心態望, 點控制呢 ? :smile_41:

唔係每個女仔著短裙都咁好睇ga,有d女又肥又矮,對腳好似兩條粗蘿蔔咁,有d損手爛腳,好似生麻瘋咁:smile_o16:

引用:
原帖由 阿-bee 於 2011-2-21 07:47 PM 發表 查看引用來源
都唔明d女仔既,著條裙咁短,走光都話唔怕,仲話返我,底褲姐,底褲有咩好睇呀,咪好似著左泳衣咁,著泳衣咪仲小布,又話著左絲襪更加唔怕啦
人人都係咁打扮
你有得睇,仲想點
哈哈

引用:
原帖由 有性無愛之遊子 於 2011-2-23 06:47 PM 發表 查看引用來源

人人都係咁打扮
你有得睇,仲想點
哈哈

咁, 睇完就梗係想睇多 d, 做多 d 架啦 ~ :smile_45:
妳 ... 可唔可以話係俾咗合理祈望 d 望妳o既男人呢 ?? :smile_13:

前往最後回覆