日華桑拿管理差,投訴無門

收藏  |  訂閱
22  3.7k

以後咪唔好去了!!

黎得日華呢度玩既,都一定係熟客

多謝提示,師兄們,記得唔好去啦:smile_43:

引用:
原帖由 094190 於 2011-2-17 12:20 PM 發表 查看引用來源
昨天上了日華,來了個八号仔,冇心情打算做波推,一入門不停推介開大,拒絕後,用波燙兩野,叫轉身打,打出後她穿衣去洗手,我不滿去冲涼投訴,沒有處理,發誓以後也不幫襯
我間中都有去的,不過好招呼的真系走得7788,真系熟客先會去的,不過好彩經理暫時都無老點過我,如果比人老點完,我諗我會同ching一樣唔去

引用:
原帖由 Tck310769 於 2011-2-17 12:49 PM 發表 查看引用來源
我剩係知道以前日華有個超大波技師8x號,不過聽聞佢已經冇做。
以前有個!!,我試過2次,超好服務的,不過新年前已經無做返左家鄉唔返黎:smile_39:

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2011-2-17 12:38 PM 發表 查看引用來源
日華未聽過,響邊?有咩玩及收費如何,請PM我,等我去吊查一下
東門附近,即系地鐵的老街站, $328全包送中式45分鐘,我未試過有女問我囉小費,中式個就一定問,因為佢話佢無人工的,手勢不過不失,唔想比小費可以唔按免費中式:smile_40:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

How much ar???

引用:
原帖由 094190 於 2011-2-17 12:20 PM 發表 查看引用來源
昨天上了日華,來了個八号仔,冇心情打算做波推,一入門不停推介開大,拒絕後,用波燙兩野,叫轉身打,打出後她穿衣去洗手,我不滿去冲涼投訴,沒有處理,發誓以後也不幫襯
如果廣告比番你做
個包膠會唔會寫番好d ga??

根本投訴黎都冇用...去過第二度算吧啦...:smile_o07:

前往最後回覆