沙田去東莞

收藏  |  訂閱
18  1.1k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-15 02:55 PM 發表 查看引用來源

沙田鎮你又識呀!係個度玩開啲乜呀老細!?

:smile_40:
唔識!只係聽講過呢幾間野有得玩:新城、兆康、恆安。
如果你請客既話,我又唔介意陪你去探險呀!

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-2-15 03:13 PM 發表 查看引用來源

唔識!只係聽講過呢幾間野有得玩:新城、兆康、恆安。
如果你請客既話,我又唔介意陪你去探險呀!
要去探險上次講個處啦!!!沙田,咪又係 DG !!

:smile_39:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-15 03:19 PM 發表 查看引用來源

要去探險上次講個處啦!!!沙田,咪又係 DG !!

:smile_39:
冰樹?!幾時講?

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-2-15 03:26 PM 發表 查看引用來源

冰樹?!幾時講?
at your PM to me.... :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-15 11:34 PM 發表 查看引用來源

at your PM to me.... :smile_35: :smile_35: :smile_35:
近排有D老人癡呆,太近發生既事完全唔記得。
PM內容又比我產晒!不如你講多次啦!

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-2-16 09:37 AM 發表 查看引用來源

近排有D老人癡呆,太近發生既事完全唔記得。
PM內容又比我產晒!不如你講多次啦!
經驗話我知,係咁嘅情況下即係你上次同我講嘅全部都係大話,我那麼相信你,你竟然欺騙我 .......

你傷了我的心!我無野好講 ......

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-16 09:49 AM 發表 查看引用來源

經驗話我知,係咁嘅情況下即係你上次同我講嘅全部都係大話,我那麼相信你,你竟然欺騙我 .......

你傷了我的心!我無野好講 ......

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
呢D咁核突既說話留返同D女講啦!

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-2-16 10:38 AM 發表 查看引用來源

呢D咁核突既說話留返同D女講啦!
尋晚己經同囡囡和人地媽咪講咗好多 !

:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-16 10:58 AM 發表 查看引用來源

尋晚己經同囡囡和人地媽咪講咗好多 !

:smile_30: :smile_30:
唔怪得講得咁順口啦!

前往最後回覆