上一頁下一頁
發新話題

可遇不可求

收藏  |  訂閱
1.0k  12.2k

b女~~你幾時要我就搵我喇...你唔使多謝我架....
只要係開心就足夠~~~:smile_o09: :smile_o09:

Support support
由呢一刻起,要開開心心,笑多d,人都靚d!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2011-2-13 01:25 發表 查看引用來源
大家朋友一定支持妳!

好姐妹  :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

SUPPORT~~~~~~~~

傻豬黎ge...朋友嗎!
冇計架?傻瓜,我有唔開心時咪又係搵妳呻~~
常伴妳左右~~~呵呵~~

加油加油~~~明天會更好:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2011-2-13 01:28 發表 查看引用來源
Support support
由呢一刻起,要開開心心,笑多d,人都靚d!

M嫂 ~~~ 多謝3MID 果排GE PM  
我都知 10月份時令到你地咁擔心 ~~真係要SAY句SORRY  :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 supersweet 於 2011-2-13 01:27 發表 查看引用來源
b女~~你幾時要我就搵我喇...你唔使多謝我架....
只要係開心就足夠~~~:smile_o09: :smile_o09:
真架  ~~~ SUPER THX 你果日MSN我咋  

無你果次開解,, 可能我又轉番去個死胡LO

引用:
原帖由 惡女b水 於 2011-2-13 01:26 AM 發表 查看引用來源

而家回想起 都覺得自己因為果2件事好膠:smile_24: :smile_24:
你唔記得我之前已經同你講過啦,點都好,經一事,長一智,人係要咁先會長,成熟

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-13 01:27 發表 查看引用來源

咁證明你長大左... 更要讚好啦
我要提自己 不要打回原形

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆