上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.4k

點解當年特區既廣告係咩"求學不是求分數"呢d廢話
如果改成"大學係異性結合既最佳地點"
仲5用發揮十二成功力,老虎咬都考上大學....

我無你咁好彩啦樓主,我讀大學0個陣又無住hall,又讀埋d男多女少0既科,都幾慘0下
等你再分享啦

support good post

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-8 03:43 AM 發表 查看引用來源
見到大家D故事咁精彩,我都想分享自己係大學宿舍既"精彩"故事
要開新acc分享,以免比人認到!!

話說有一日如常上完堂去做GYM,
完左就返宿舍拿拿臨換衫沖涼
但係因為roomate走左唔記得關冷氣,所以我就除左衫諗 ...
哇,好似好正好fit咁喎,唔怪得亞螢死唔肯走,就係想睇你耐d啦,我係佢,直頭喳帝扮惹話個頭好痛,叫你幫我做按摩,然後緊係..............話見你做完尖,一定好酸,不如等我幫翻你按啦,跟住就按手啦,手臂啦,膊頭啦,頸啦,一路按一路摸,再按去背啦,再落去兩邊腰啦,腰都應該好酸下咁袈喎,跟住乘機話你既腹肌好正,可唔可以摸下?跟住想唔想知我會點??:smile_o10: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-8 10:04 AM 發表 查看引用來源

哇,好似好正好fit咁喎,唔怪得亞螢死唔肯走,就係想睇你耐d啦,我係佢,直頭喳帝扮惹話個頭好痛,叫你幫我做按摩,然後緊係..............話見你做完尖,一定好酸,不如等我幫翻你按啦,跟住就按手啦,手臂啦, ...
伊人何必太急色?:smile_47:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-8 10:22 AM 發表 查看引用來源

伊人何必太急色?:smile_47:
N年前劉小慧有首歌叫 "急色鬼":smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 好好聽袈!!!!:smile_o05:

好文一定要支持

SUPPORT !!!!!!

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-8 04:09 AM 發表 查看引用來源

唔緊要呀.. 人地 copy 到你條 link, 見到你無意的腹肌.. 肯定會噴晒鼻血啦

有冇諗過個位女仔做埋你女友呀.. 繼續努力啦 brother.. 睇好你有機
死囉,如果亞螢做佐佢女友,就實行比佢搞到鬆肯晒都有之啦,佢性慾咁強.....!!!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-8 11:49 AM 發表 查看引用來源

死囉,如果亞螢做佐佢女友,就實行比佢搞到鬆肯晒都有之啦,佢性慾咁強.....!!!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
咁你都知?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆