其實我都想女 vs 女

收藏  |  訂閱
32  5.0k

引用:
原帖由 '-冬甩baby:: 於 2011-1-30 06:21 PM 發表 查看引用來源
其實我都想:p

你都想女女?

引用:
原帖由 梨花~ 於 2011-1-30 06:10 PM 發表 查看引用來源
見到有版友都唔介意講女想搞女,我都唔收收埋埋啦!其實我又何嘗唔係呀?唯一唔同係我並唔係鐘意女仔,我只係想同女仔搞野。雖然我都覺咁好奇怪。不過自己都好想!覺得女女種感覺會溫柔好多。

我曾經都同過一個女 ...
梨花 ~ 又係 les ?  突然多左的 女 vs 女  post... 

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-30 06:19 PM 發表 查看引用來源

怎樣才能提起你的性趣?
吻你的耳背嗎?
ummh...
溫柔(?)
我覺得同女仔做會感覺close d
可能大家同性.容易知道大家想要mud

有時就算除哂衫但兩個攬埋一齊已經好足夠

引用:
原帖由 kylechanhk 於 2011-1-30 06:24 PM 發表 查看引用來源

ummh...
溫柔(?)
我覺得同女仔做會感覺close d
可能大家同性.容易知道大家想要mud

有時就算除哂衫但兩個攬埋一齊已經好足夠
我有一位朋友有你這個相同的論點

非同性戀者,唔好為好奇而打入同性圈子啦,佢地真心去想要雙愛既人,而唔只係為滿足性而一齊架

我間唔中都玩3p,2女1男個種,我sp有時玩得興起,亦會同另一條女女大戰:smile_47:

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-1-30 06:22 PM 發表 查看引用來源

同性戀多為追求完美既人
男男既更對完美有好高要求

以往曾同一位tb有過一段關係(bf/gf),佢既生活要求,真係幾一絲不久呀

都幾中pt.身邊既自己人(姐係member)好多真係生活上/其他方面都係個完美主義者.但同佢一齊工作/生活又唔覺好大壓逼感

唔見了樓主????????

引用:
原帖由 kylechanhk 於 2011-1-30 06:30 PM 發表 查看引用來源

都幾中pt.身邊既自己人(姐係member)好多真係生活上/其他方面都係個完美主義者.但同佢一齊工作/生活又唔覺好大壓逼感
一定有啦

引用:
原帖由 '-冬甩baby:: 於 2011-1-30 06:21 PM 發表 查看引用來源
其實我都想:p

- -其實你係咪就係我文中提及o個個女主角??
因為佢又叫冬甩喎

前往最後回覆