地鐵奇遇記

收藏  |  訂閱
19  8.4k

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-24 01:31 PM 發表 查看引用來源

唔駛confirm 就可以收相啦?
大多數人本能反應會同我一樣按接受吧  你自己試下再上來報告LO冇必要響度為呢一點去爭辯

iphone 無機會:smile_45:

引用:
原帖由 巡此王 於 2011-1-24 01:58 PM 發表 查看引用來源
iphone 無機會:smile_45:
WAHTAPPS

如果你坐MTR時收到36D妹妹D爆波相....你估你會點:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 02:23 PM 發表 查看引用來源
如果你坐MTR時收到36D妹妹D爆波相....你估你會點:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
吊, 緊係行晒成卡地鐵搜尋可疑人物再跟手約佢食餐飯啦!

引用:
原帖由 KEVIN__04 於 2011-1-24 02:51 PM 發表 查看引用來源

吊, 緊係行晒成卡地鐵搜尋可疑人物再跟手約佢食餐飯啦!
直情夾佢去開餐:smile_47::smile_47::smile_47:個小淫娃你叫佢食飯佢寧可食你條大肉腸呀師兄

佢呢兩日響FB狂放迫得太緊的相

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 02:23 PM 發表 查看引用來源
哈哈…會同乘客分享!

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 02:54 PM 發表 查看引用來源

直情夾佢去開餐:smile_47::smile_47::smile_47:個小淫娃你叫佢食飯佢寧可食你條大肉腸呀師兄

佢呢兩日響FB狂放迫得太緊的相
邊個小淫娃?@@

我fb果d相全部係引版登過啦…

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-25 09:01 AM 發表 查看引用來源

哈哈…會同乘客分享!

個個都唔捨得落車..你果卡迫爆人....:smile_47::smile_47::smile_47:

應該係大[胸]淫娃
引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-25 09:06 AM 發表 查看引用來源

邊個小淫娃?@@

我fb果d相全部係引版登過啦…

前往最後回覆