上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 Kenji 於 2011-1-20 11:27 AM 發表 查看引用來源

我跟你說,你會跟別人共用一條毛巾嗎?
愛情系自私的。男人不會楊別人碰自己的女人的。將來他跟你分手都有藉口了。
我看你們還是年輕吧。。。。
我同BF係會用埋同一條毛巾架。嘻
真正嘅愛情從來都唔自私,而係犧牲同捨己。

而喺性方面,好多人都唔畀另一半掂第二個,但係係有例外架,有大把人鍾意另一半畀人攪, 唔信可去引板同四合院睇吓,除咗Office妹妹重有好多呀。

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 12:19 PM 發表 查看引用來源

我同BF係會用埋同一條毛巾架。嘻
真正嘅愛情從來都唔自私,而係犧牲同捨己。

而喺性方面,好多人都唔畀另一半掂第二個,但係係有例外架,有大把人鍾意另一半畀人攪, 唔信可去引板同 ...
不過妳男友咁大方...都要同你做果個都有感覺先可以....
如果唔係失左你都會唔開心啦

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

邊個話架?佢宜架又唔係迫我做D我唔願意嘅野,佢好尊重我嘅決定,只要我唔想,佢係永遠唔會迫我架
唉!為仔死,為仔亡。又一個人辦。女人真的偉大。將來不要後悔就好了。
既然你都自己有了答案,你為什麼要問別人呢?一雙玉臂千人枕 - 你都願意噶!佩服你了。

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 11:04 AM 發表 查看引用來源

首先多謝你嘅回應、關心同提醒, 但請你唔好咁快下定論。你連一D背景都未知就咁快話佢唔係真心愛我?

唉,係唔係個個男仔都係咁架,只睇表面嚟判斷事實...:smile_39:

事實上,我同佢都好愛對方 ...
通常係男人都有處女情意結,想自己的女人將第一次俾自己,邊有人想自己女友將第一次俾人! 你唔信上情情愛愛版,日日有大把男人講想女友係處女!

呢件事有d古怪,我建議你唔好應承佢住,睇定d先,睇清楚你男友係咩葫蘆賣咩藥!

講真,一個愛你的男人,係唔會想你俾第二個人佔有......

引用:
原帖由 (v_v) 於 2011-1-20 12:21 PM 發表 查看引用來源

不過妳男友咁大方...都要同你做果個都有感覺先可以....
如果唔係失左你都會唔開心啦
同意。  但點解會失咗我呀?

引用:
原帖由 Kenji 於 2011-1-20 12:21 PM 發表 查看引用來源

唉!為仔死,為仔亡。又一個人辦。女人真的偉大。將來不要後悔就好了。
既然你都自己有了答案,你為什麼要問別人呢?一雙玉臂千人枕 - 你都願意噶!佩服你了。
咩嘢叫"為仔死,為仔亡"? 自願嘅嘢點會後悔?
我未決定到先上嚟問姐嘛, 雖有D想,但好矛盾架嘛。你唔係女仔你唔明架啦。唉

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

邊個話架?佢宜架又唔係迫我做D我唔願意嘅野,佢好尊重我嘅決定,只要我唔想,佢係永遠唔會迫我架
姑爺仔身邊既女, 都係話唔係被迫架..........:smile_38:
忠言必逆耳...........:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 12:40 PM 發表 查看引用來源

同意。  但點解會失咗我呀?
如果唔太願意失左身之後會好後悔

首先, 我唔係妳開呢個新 a/c, 開新 post 背後o既動機係咩, 睇埋妳回覆人地意見o既態度, 亦無謂去猜測妳o既動機 .... :smile_45:

既然妳問得人意見, 人地俾咗意見妳, 妳就諗都唔駛點諗就一一駁倒人 ... 唔通男人o既意見就唔駛理 ?
定係o係妳心裡面已經有晒答案, 有晒打算, 只係等一兩個妳話o既"姊妹"向妳附和就去行動呢 ? :smile_42:

當然, 妳有妳自由, 不過, 有 d 野我想講講o既係:
妳出咗呢個 post, 就當所有都係真事, 但在於大部份人o既尺度上, 事實係歪理一大堆(睇返 d 回覆就知, 冇需要駁) ...
如果, 俾一 d 較無知o既細路睇到, 以為咁先至係真愛, 結果會點呢 ?

雖然話妳冇責任去避免誤導其他人, 想做咩就做咩; 但, 我亦都覺得其他人亦可向妳o既言論作註釋 ! :smile_34:

....

好, 輪到我當妳所有都係真事黎俾 d 意見妳 ...
如果妳果個所謂男友到後來俾佢自己o既提議, 再由妳所作出o既相應行動 ~ 所絆倒, 到發生咗事之後先話接受唔到, 咁點算呢 ?  
就算最後妳地結埋婚, 但佢話心裡一直都仲有條刺 ... 唔能夠全心愛妳 ? 咁點呢 ? :smile_38:

當然妳又可以再講佢真係好愛妳, 妳亦都真係好愛佢 ... 但, 有 d 野因為發生咗某 d 事要變就變架啦 ~ 妳吹得佢漲咩 ~~~

妳真係咁有信心, 咪去做 lor, 最緊要唔好後悔, 仲要打定輸數呀 !!! :smile_45:

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 08:23 AM 發表 查看引用來源
我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一先就畀人輪,佢話知我...,或者睇住我畀人...佢一定會好興奮wo. 諗落,其實真係幾激:smile_40:  

但係人哋真係好想將第一次畀BF呀。只不過,BF話佢好想試吓 ...
你還是和他分手吧!他跟本唔愛你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆