上一頁下一頁
發新話題

去大陸玩今時吾同往日

收藏  |  訂閱
78  16.7k

我己結婚,我講而加先上去D儍仔

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2011-1-16 19:39 發表 查看引用來源
我們不是儍仔, 我們是精明消費者:smile_38:
我們花錢是花得其所:smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-16 05:57 PM 發表 查看引用來源
其實都係傷講人教精哂班北姑啫
但係我冇教佢地 ... 只係要呃我 d 錢, 而唔呃我既身體噃 .... :')

講得好,唔講仲好:smile_38:

樓主送上門比人騙...寫自己的野俾人D

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2011-1-16 07:39 PM 發表 查看引用來源
你结咗婚呀!儍仔!

無人叫你去被大陸雞騙的,貴就吾吊她們喔。

我玩咗踏入第九年,同嗰時比變化真係大咗好多,收穫往往underpaid,而家去桑拿  club 好多都係大陸班老細,佢哋水漲船高,而家係深圳周不時都見到新型號法拉利,林保堅尼通街走,無得同佢哋玩,除非你都係老細,燒幾多銀紙都有。不過,有時大陸妹青春美麗,有啲好似好易呃咁,好多 c hing  都沉,我自己都係咁,已經游番上岸兩次,最近又沉緊一件,我知呢件係無可能到手,佢細我好多,我都係度燒緊有限的銀紙,係香港實在太空虛了,搵唔到出路。

Don't waste money on mainland sauna girls and invest the real estate investmentand for your early retirement ! So far I have owned 3 apartment (120 s.m. each) in Shenzhen Lowu District and receive monthly rent RMB 30,000 per month totally ! 8% rental yield return !

引用:
原帖由 impotence 於 2011-1-16 20:30 發表 查看引用來源

但係我冇教佢地 ... 只係要呃我 d 錢, 而唔呃我既身體噃 .... :')
佢呃你錢你咪爆到佢晚晚趴喺度瞓囉:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆