上一頁下一頁
發新話題

對QQ版的有感而發

收藏  |  訂閱
58  5.5k

講得好! Ching講既幾個Post真係好奇怪...都唔沉底.
呢度變哂啦, 個個都問人攞Q號食人口水尾

引用:
原帖由 ROX1976 於 2011-1-10 22:37 發表 查看引用來源
我自己玩QQ好多年, 由去福田本色扣OL同2奶開始, 到轉玩QQ, 亦叫見証過深圳群的興起及各種玩法.
我最開始時玩即食, 速食, 到高峰期一年食超過50條QQ妹, 到近年轉玩高質, 有文化, 能溝通, 玩有番食指數既Q女, 都現在減 ...
果然似番個真正的蕉蕉玩家,男人台玩蕉最出名的係華Dee,我當年玩蕉都係係男人台同XO貓開始接觸到,此情不在!

樓主講得好....:smile_o12: :smile_o12:

楼主讲的非常之有道理~~不过小噶想请问下点先可以加到言k噶qq女啊?有冇咩好介绍啊

引用:
原帖由 ROX1976 於 2011-1-10 10:37 PM 發表 查看引用來源
究竟係我老定大家真係新手得咁緊要?? 信真係有2奶群??
C兄 你講得 好精景呀 !
但漏左 果D 有病(自大狂病) 的 所謂食QQ 女高手呀 !

好勁咁喎:smile_43:

我無你一年上過50個甘多qq囡。。。20左右:smile_13:

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-11 11:01 AM 發表 查看引用來源

師兄,你講得好0岩。。我無你一年上過50個甘多qq囡。。。但我都上唔少囡囡
但我從無玩過群。。。。
我而家唔玩qq溝囡,亦应該唔會再q囡上床。。。
皆因,以前同一個好靚的正經女仔係qq認識,前前後後同 ...
c hing, 人非草木, 玩qq係玩扣女feel, 當預到個好女仔, 發生真感情都係一件好容易既事, 唯有自己早d抽身, 清醒D啦

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-1-11 11:02 AM 發表 查看引用來源
寫到甘有感而發,唔用真身
咩叫真身?? 我呢到得呢個ACCOUNT炸, 唔係要用真名先叫真身啊??:smile_41:

ANYWAY, 有感而發又為何要用真身??

引用:
原帖由 lung007 於 2011-1-11 02:44 PM 發表 查看引用來源

果然似番個真正的蕉蕉玩家,男人台玩蕉最出名的係華Dee,我當年玩蕉都係係男人台同XO貓開始接觸到,此情不在!
我當年都有睇DEE哥D REPORT架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆