上一頁下一頁
發新話題

老老實實~女女同你講呢D說話~你受唔受落?

收藏  |  訂閱
41  11.1k

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 03:27 PM 發表 查看引用來源
我會信~因為我真係甘大~甘厲害~甘帥:smile_o05:
ME TOO, totally agreed with you, C HING! :smile_30:

引用:
原帖由 Hongkongakm 於 2011-1-8 05:05 PM 發表 查看引用來源

ME TOO, totally agreed with you, C HING! :smile_30:
:smile_o12: :smile_o12:

唔撚妳的女講勿七我刀狂吊企隻西:smile_30:

引用:
原帖由 又一劑 於 2011-1-8 04:56 PM 發表 查看引用來源

絕對是真心話

你好大~...........嘴巴

你好厲害喔~.............身上臭狐

你很帥~.................同武大郎比
totally agreed with you, C HING!

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 03:08 PM 發表 查看引用來源
你好大~

你好厲害喔~

你很帥~

老老實實~~聽到呢D說話~有無D心動~~有D沾沾自喜~:smile_o01:
聽得太多!已經麻木晒!:smile_45:

一般港燦都鍾意畀骨女氹, 就算明知係吹水, 氹得開心, 自然做乜都易話為

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 15:08 發表 查看引用來源
你好大~

你好厲害喔~

你很帥~

老老實實~~聽到呢D說話~有無D心動~~有D沾沾自喜~:smile_o01:
受晒,因為佢講的絕對係事實;我會回佢:喔,知架啦!

個個麻甩佬一踏出羅湖橋, 都以為自己條賓州當堂變大咗

引用:
原帖由 koreansam 於 2011-1-8 08:09 PM 發表 查看引用來源
個個麻甩佬一踏出羅湖橋, 都以為自己條賓州當堂變大咗
哈哈哈~唔係以為,係固意令條JJ變大先真!

咁佢都係老實,唔怪得佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆