CP 倉女團 [CNY前隨時出發]

收藏  |  訂閱
36  1.6k

引用:
原帖由 練習吹簫 於 2011-1-8 02:15 PM 發表 查看引用來源

因為我試撚過被放~:smile_29:
成日加埋D粗口助語詞~~教壞小朋友~~:smile_o06:

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-1-8 02:24 PM 發表 查看引用來源

我都有無數次咁既經驗,
但係夾岩時間,講掂數,
會大大減底放飛機既機會。
講就容易,但到那一刻就.........
佢要放,你都無計,你硬係留低佢,仲..........:smile_29:

引用:
原帖由 練習吹簫 於 2011-1-8 02:26 PM 發表 查看引用來源

講就容易,但到那一刻就.........
佢要放,你都無計,你硬係留低佢,仲..........:smile_29:
呵呵~咁當然要有兩手準備啦!唔怕一萬最怕萬一!

幾個假期都比倉女搞到無引
又放飛機又玩野
吾好玩常平d 倉女:smile_42:

小弟都試過比倉女放飛機...:smile_o02:

倉女=有雞頭既囡囡...???:smile_38:

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 02:24 PM 發表

成日加埋D粗口助語詞~~教壞小朋友~~:smile_o06:
妖,你唔教都壞㗎啦!!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-1-8 01:01 AM 發表 查看引用來源
倉女, 怕唔怕放飛機??
尋晚先比人放完... 埋單比$350算~

個媽咪比我炸型... 不過... 佢應該冇下一次機會~ 因為我已經BLACK LIST佢...

之後落返天鵝仔~ 其他G頭幫我安排第2條女... 過夜... 收平左~ $400

我火都黎埋~ 講X明要過夜~ 問埋條女肯唔肯先帶佢走...

我上CP 3次~ 最冇引係今次...

本身我都唔係好想搵D o靚妹... 我唔想「玩細路」, 佢又唔夠放~ 甚至唔識做~ 超冇引...

比個媽咪 sell d 囡囡埋黎~ 比佢個靚樣呃左...

出黎玩~ 態度唔得~ 更靚女都冇用~

本身如果係我自己mark既~ 衰左都抵死... 我睇左4間...

佢老闆... 一入去係咁sell 女比我~ 明知新做就唔好係咪都推埋黎啦~

我真係未搵過d 態度咁差既囡囡...

不過我通常至少都搵20以上~ 你估阿伯玩細路咩...

溝通唔到~ 仲冇引...

點知就中伏... 呢條茂利我話過一定冇回頭...

後尾成12點幾再落倉~ 乜都收Q哂啦~

點知媽咪仲未走~ 撞到我咪講返咩事比佢聽...

其實囡囡已經走Q哂~ 我只係打返比佢個媽咪, 佢叫我落倉再揀過... 免台費咁話~

落到倉~ 佢又唔係度... 撞到其他媽咪, 咪「慎」下LO~

我話~ 玩快仔我駛X上黎上平咩!? 深圳都大X把...

再唔係君悅, 匯美, 價錢差唔多~

我都話黎只係聽下佢有冇售後服務... 點知人又唔係度...

不過其他媽咪聽完~ 竟然幫我安排左件... 17歲... OK 靚女...

收$400過夜... 講真~ 呢個時間其實冇乜心機搞野... 火都黎埋...

見條女都OK靚女~ 咪搵佢返去做暖爐LO~

唔搵由自可~ 一搵又鑊氣...

完全「姦屍」FEEL... 你老闆介紹D咁既「好野」過黎...

不過冇計~ 成12點幾先到倉換女~ 本來都已經冇哂囡囡...

佢都幫我班件有返咁上下靚既比我... 條氣都順D~

不過見媽咪都OK 起碼真係識「做」... 唔會好似其他果D 但求SELL走條女就算數~

雖然係「姦屍」FEEL~ 不過佢都冇放飛機...

呢個媽咪我下一次都會幫襯返~

佢知我間唔上就上黎~ 又成日帶D 老襟黎~ 都叫做識做生意~

其實囡囡咩表現~ 係好睇D媽咪...

你明知條女冇服務, 冇態度, 你仲SELL比我~ 玩咩!?

我14號應該上去~

有冇師兄要JOIN!?

引用:
原帖由 練習吹簫 於 2011-1-8 01:54 PM 發表 查看引用來源

夾完都可照放你~
肯定你未撚試過:smile_03:
認住佢邊間公司... BLACK LIST佢

我揀女~ 永遠唔會睇一轉就要...

睇幾間~ 同媽咪講明~ 果D唔玩得~ 新做~ 放飛機~ 你唔好SELL過黎...

當然~ 最好有相熟既~ 知道邊間公司D媽咪有交帶...

佢地唔敢亂SELL比你...

你可以4點睇定女~ 揀定先~ 記名~ 比100蚊訂媽咪

10點零11點~ 先叫佢直接上房~

咁夜~ 個倉都冇客比佢...

囡囡放飛機會減低~

不過其實D媽咪唔會唔知囡囡有冇放飛機既習慣~ 佢梗係話唔知啦~

我死都唔信之前冇客投訴過~

講白D~ 你唔過夜既~ 唔駛SELL比我~ 唔玩得既~ 唔要~

D 媽咪知邊D囡囡聽話~ 邊D鑊氣~ 邊D 識做...

你D女得~ 有下次~ D女玩野~ BLACK LIST

我都講到明~ 深圳都大把快仔場~ 玩服務有CP 桑那場~

你D囡囡唔過夜~ 就一定唔駛諗我肯返轉頭~

其實有D囡囡服務真係超級「識做」 我試過一件~ 11點幾先肯走...

服務態度又好~ 全程當足你係老公咁款~

多數囡囡呢~ 識做果D... 你唔問佢, 佢都會主動要你交換電話...

駁你翻啅丫MA~ 又唔駛比媽咪食台費... 時間仲就哂佢~

例如我10~11點先到~ 叫佢果個時間先搵你...

咁佢既黃金時間有得繼續搵錢~ 不過, 當然要「識做」既囡囡先會咁...

唔識做果D~ 零交流... 冇熟客... 果D 一定唔及其他囡囡搵得多...

D 客食過都唔會有回頭~

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2011-1-10 03:49 PM 發表

認住佢邊間公司... BLACK LIST佢

我揀女~ 永遠唔會睇一轉就要...

睇幾間~ 同媽咪講明~ 果D唔玩得~ 新做~ 放飛機~ 你唔好SELL過黎...

當然~ 最好有相熟既~ 知道邊間公司D媽咪有交帶...

佢地唔敢 ...
好勁呀!.!

不過 14 號係拜 5!:smile_13: :smile_13:

前往最後回覆