上一頁下一頁
發新話題

老師? 我喜歡您,您也喜歡我? (part2 update p.3)

收藏  |  訂閱
78  47.0k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-11-25 12:05 AM 發表 查看引用來源

一齊努力:smile_34::smile_34:
你係 C hing  ???

去開邊度操?

我都吾系好清楚學校D指引呀.. 不過我地吾系去學校搞既camp..
尼個camp係明x陳震x什麼什麼搞既.. (好似系甘0既名)
好多學校都會去的; 我地同行都有其他學校... 所以吾會知道系我既!

我個人覺得尼,,大隻既男仔真系好attractive!!
成日有d大隻, 但系吾算靚仔既.. 我見到都會好心動!!

Waiting for coed ML report !

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-24 11:47 PM 發表 查看引用來源
點解我細個讀書d阿sir全部老餅加埋係柒姑碌架
b女^^
依家成日都好多新老師啊!!!
我學校d老師個個都好後生.. 有d仲好有型...

引用:
原帖由 小丁妹妹 於 2010-11-25 00:19 發表 查看引用來源

b女^^
依家成日都好多新老師啊!!!
我學校d老師個個都好後生.. 有d仲好有型...
eee~~~ 你識得咁叫我 ^^  你係咪用左新acc呀  :smile_o01: :smile_o01:

好sweet wor..不過而家d阿sir真係咁大膽..

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-11-24 11:45 PM 發表 查看引用來源
我想睇落去
我都想support!!!

終於明白點觶有咁多師生戀啦,原來都系口的妹妹勾引阿Sir。。。最後搞到人地冇左份工,上埋法庭,家破人亡。。。。。

小妖精,你都係等多一年畢業先搞阿Sir啦

引用:
原帖由 josephsit 於 2010-11-25 08:11 AM 發表 查看引用來源
終於明白點觶有咁多師生戀啦,原來都系口的妹妹勾引阿Sir。。。最後搞到人地冇左份工,上埋法庭,家破人亡。。。。。

小妖精,你都係等多一年畢業先搞阿Sir啦

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobi ...
我想個故事發展落去都應該係搞左架,否則個Topic就無意思的了

快D寫落去啦....我都想知呀~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆