上一頁下一頁
發新話題

不經不覺 係大陸玩左十幾年

收藏  |  訂閱
48  7.1k

thanks for your sharing

多謝樓主回憶錄。

咁就十年!:smile_13:

咬我食呀:smile_o13:

引用:
原帖由 咬我食呀 於 2010-10-18 03:13 AM 發表
上大陸玩都有15年了 第一次係去深圳二線
在香港有女朋友後 幾年無上過去玩

10年前再去是樟木頭 果陣差不多每個週末上去
主要是去廣開 也有去新都會 三正等
食過唔少好野 一次上去 大約使hkd1500
跟住嫌樟記遠 ...

回顧完畢
十幾年

得槓少回憶 :smile_42: :smile_30:

沙咀,我好多朋友在那裡搵到老婆:smile_39: 而家,散哂:smile_42:

引用:
原帖由 kyks 於 2010-10-18 12:18 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: :smile_45: :smile_45: 往事不堪回首:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
Those were the days!!:smile_39: :smile_45:

我都上得去遲....得6,7年...過左最好玩的黃金時間....

HI

十年前係人都要港幣,而家港幣唔收:smile_30:

我都玩左拾几个月...从无好野...食西歺多...真失败:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 高佬357 於 2010-10-18 08:30 PM 發表 查看引用來源
我都玩左拾几个月...从无好野...食西歺多...真失败:smile_13: :smile_13:  
貢我米新手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆