請教,聽日約左新相識嘅QQ女, 點先可以有下文!!

收藏  |  訂閱
18  4.0k

引用:
原帖由 fai6600 於 2010-10-16 05:36 PM 發表 查看引用來源
睇唔明丫SOSAD!睇唔明丫SOSAD!
尾號開始:smile_38: :smile_38:

睇個款不錯,不過無興趣:smile_o13:

食左, 依家好飽!!

引用:
原帖由 QAKILLA 於 2010-10-17 09:57 AM 發表 查看引用來源
食左, 依家好飽!!
GOOD!   又問點有下文?

C兄, 你點食左佢?.?

都係例牌野,食完飯去泡吧, 泡到兩三點就話不如一齊去按摩, 當然要洗d錢同佢一齊做SPA, 做完SPA留房過夜, 就地正法
對野超堅, 又大又圓粉粉地手感好,軟棉棉夠彈性。後生囡即係後生囡

引用:
原帖由 QAKILLA 於 2010-10-17 10:41 AM 發表 查看引用來源
都係例牌野,食完飯去泡吧, 泡到兩三點就話不如一齊去按摩, 當然要洗d錢同佢一齊做SPA, 做完SPA留房過夜, 就地正法
對野超堅, 又大又圓粉粉地手感好,軟棉棉夠彈性。後生囡即係後生囡
真唔真呀, C兄,點解你可以咁早上網,寫REPORT?.?

引用:
原帖由 hayhay0319 於 2010-10-17 11:15 AM 發表 查看引用來源

真唔真呀, C兄,點解你可以咁早上網,寫REPORT?.?
吹撚晒水~哈

你以為做人世咩, 瞓按摩房好舒服咩? 瞓醒一覺7點左右度較腳啦!!始終自己屋企瞓得舒服d, 0岩0岩先起身咋!!
臨瞓之前買左條六環彩, 咁都中到, 條女真旺我, 可以KEEP 住玩!!

134717-10-2010
09:49
沙田
星期日
六環彩5 場    1 明駿之寶 + 2 化工之昇 +
           3 天外之天 + 4 雄心威龍 +
           5 香檳王 + 6 魅力心 +
           9 高歡 + 10 好得意 +
           11 確叻星 + 13 強駒 +
           14 福至心靈
6 場    4 大衛精神 + 6 太平星 +
           10 雨電風雷 + 13 較量
7 場    5 錢照贏
8 場    7 火龍駒 + 10 愜意小開
9 場    8 小橋流水
10 場  3 好利利 + 4 奇葩 +
           6 讚惑 $2

$528.00$8,130.50

超 . 我又唔信啦. 如果真係咁易. 就唔洗出 post 啦.
一早傾掂 . 直上房拾劑再出去玩啦.
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

叫川川?:smile_o05: :smile_o05:

前往最後回覆