上一頁下一頁
發新話題

餓時...有一個好朋友真好.

收藏  |  訂閱
136  52.8k

i want to be your friend too^^, PM me

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 07:29 PM 發表 查看引用來源
呢排bf成日都需要飛美國...攪到食極都唔飽...上周bf飛了美國成星期, 餓死啦....即時諗起好朋友隨時stand by..:smile_40: 半夜餓時祇要call好朋友, 外賣好快會到...真係好!    尋晚無啦啦又痕痕地, 就即管試打比朋 ...
你個超級無敵大淫娃啇,又偷食:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_30: :smile_30:
點解我無朋友ga~~~:smile_13:

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 07:29 PM 發表 查看引用來源
呢排bf成日都需要飛美國...攪到食極都唔飽...上周bf飛了美國成星期, 餓死啦....即時諗起好朋友隨時stand by..:smile_40: 半夜餓時祇要call好朋友, 外賣好快會到...真係好!    尋晚無啦啦又痕痕地, 就即管試打比朋 ...
妳個朋友真好彩
可以做外賣仔

引用:
原帖由 happy^^V 於 2010-8-22 09:37 PM 發表 查看引用來源

妳個朋友真好彩
可以做外賣仔

係呀....一個電話暖暖既外賣好快到...

引用:
原帖由 wai7788 於 2010-8-22 09:21 PM 發表 查看引用來源
你個超級無敵大淫娃啇,又偷食:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
餓就要食架啦...唔食會餓死人架wo...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 21:47 發表 查看引用來源
餓就要食架啦...唔食會餓死人架wo...:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你有你0既道理~~~:smile_30:

我都想有個咁o既朋友

你個超級無敵大淫娃啇,又偷食         

我都想做妳朋友,幫妳送外賣.:smile_54:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆