上一頁下一頁
發新話題

玩到最盡既冰火方法 由天堂去地獄只要1MINS.

收藏  |  訂閱
50  12.5k

咁岩我尋日生日飲剩左支jw~~:smile_o05:

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2010-8-16 04:00 PM 發表 查看引用來源
請問 "芝華士" 得唔得.....?
無話要邊d酒既,只要係硬野就得啦~
唔好搵紅酒,啤酒果d低酒精既野就得啦...
做唔到好慶既感覺架.
Vodka都無問題架~

引用:
原帖由 joyce0815 於 2010-8-16 04:01 PM 發表 查看引用來源
咁岩我尋日生日飲剩左支jw~~:smile_o05:
生日快樂呀...係時候要試試喇~哈哈哈~
對自己好d既就含blue label啦...^^

引用:
原帖由 kaforkalee 於 2010-8-16 16:10 發表 查看引用來源

生日快樂呀...係時候要試試喇~哈哈哈~
對自己好d既就含blue label啦...^^
其實我唔飲酒架~

引用:
原帖由 joyce0815 於 2010-8-16 04:58 PM 發表 查看引用來源

其實我唔飲酒架~

咁你咪含完之後吐左佢啦...

引用:
原帖由 kaforkalee 於 2010-8-16 11:11 AM 發表 查看引用來源
唔知男人出技術POST會唔會有人睇同REPLY既呢...
早排睇完同學post左一篇講冰火既文...
突然又諗返起之前我叫女朋友玩既WRISKY冰火方法.

話說小弟係好鍾意飲雪凍左既JOHNNY WALKER喎.
(支酒係雪落去冰格果度,因 ...
鍾意飲雪凍左既JOHNNY WALKER,又幾有意思噃。:smile_45: :smile_45: :smile_45:

好似幾好玩wor!!!!~

我下次都試下先

仲有無其他野玩ar:smile_13:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-8-16 08:24 PM 發表 查看引用來源
鍾意飲雪凍左既JOHNNY WALKER,又幾有意思噃。:smile_45: :smile_45: :smile_45:  
咁飲先至好飲喎...原汁原味~
一落口果下會好凍,之後就會口入面爆埋,落到心口會好慶架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆