上一頁下一頁
發新話題

剛旅完行回來 (無咩 sex)

收藏  |  訂閱
237  27.9k

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
剛剛果個星期去完泰國,果度幾好玩家,shopping 買左唔少野,hee hee :smile_o13:

其實都無咩特別,老問題-->好難濕 依然存在,真係無咩辦法
今次旅行只係帶左個震蛋去,發覺其實放係妹妹度一路震一路做都幾舒服 ...
咁都唔引人入性~~~:smile_47:
喂,你成日話自己大比肥,一d都唔肥喎:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
剛剛果個星期去完泰國,果度幾好玩家,shopping 買左唔少野,hee hee :smile_o13:

其實都無咩特別,老問題-->好難濕 依然存在,真係無咩辦法
今次旅行只係帶左個震蛋去,發覺其實放係妹妹度一路震一路做都幾舒服 ...
十卜~~~ 好多相呀~~~ 酒店房大戰相好正,仲有無多d呀~~~  

”沙華 D Cup”

support you a anymore photo? want to c more of you la

:smile_40:

支持下cy妹!好耐無見!

自摸pic is great. MNCY did you bring the vibrator with you when travel? :smile_o06:

u know thai ppl dun like gals dressing sexy
its against their religion

張相好正呀,
夠哂引人入性

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-8-11 04:32 PM 發表 查看引用來源
支持:smile_47: :smile_47:
引用:
原帖由 bb狗 於 2010-8-11 04:36 PM 發表 查看引用來源
支持~~~:smile_o13: :smile_o13:
引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-8-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

十卜~~~ 好多相呀~~~ 酒店房大戰相好正,仲有無多d呀~~~  

”沙華 D Cup” 
引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-8-11 06:05 PM 發表 查看引用來源
支持下cy妹!好耐無見!
Thx Thx :smile_o05:

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-8-11 04:30 PM 發表 查看引用來源
睇到張相我好想摸下:smile_o05: :smile_o01:
你又自摸下羅 XDDDDDD
:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆