上一頁下一頁
發新話題

水魚港璨.

收藏  |  訂閱
57  5.3k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:07 PM 發表

挑你老尾係到扮正經...我17歲咋...咪又係上去玩...學生大哂咩...:smile_o01:
D女係你身上拎佢要既野(錢),你係佢身上拎你要既野...交易黎架姐..:smile_o11:
我吊呀~~
一講你就自動蒲頭添~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 06:08 PM 發表 查看引用來源

小學生 定大學生呢?

我地呢樹都有位17才嘅夜遊才俊架~~
預科生啫,,,,,17歲去夜遊,佩服佩服...:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:07 PM 發表

挑你老尾係到扮正經...我17歲咋...咪又係上去玩...學生大哂咩...:smile_o01:
D女係你身上拎佢要既野(錢),你係佢身上拎你要既野...交易黎架姐..:smile_o11:
佢就係話有唔等價嘅交易麻~~:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 06:09 PM 發表 查看引用來源

我吊呀~~
一講你就自動蒲頭添~~
洗咩講....最憎人係我面前扮後生...同我企出黎...~~!邊個可以再後生得過我:smile_o01:

引用:
原帖由 印度凸警 於 2010-8-9 06:06 PM 發表 查看引用來源

錯!
特警哥原來想通妓女結婚生仔組建一個美滿家庭架:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 06:10 PM 發表 查看引用來源

佢就係話有唔等價嘅交易麻~~:smile_45:
一個自願比人昆...一個鐘意昆人...冇話邊個錯架...:smile_o11:

引用:
原帖由 hyuanhan 於 2010-8-9 06:10 PM 發表

預科生啫,,,,,17歲去夜遊,佩服佩服...:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
你都唔差喎~~都識路去玩啦~:smile_30:

引用:
原帖由 hyuanhan 於 2010-8-9 05:40 PM 發表 查看引用來源

啲人話女女當自己水魚:smile_14:

水魚系意指當事人系唔知情情況下俾人老點,
就好似老野俾祈福黨昆咁,可以諒解

但系點解咁多人明知妓女同自己發展系冇可能(正常人都知道)
...
典解你成日叫啲G做"妓女"既,你係咪女人嚟架?:smile_41:

引用:
原帖由 hyuanhan 於 2010-8-9 06:10 PM 發表 查看引用來源

想唔想見下佢...我可以幫你叫佢ON一ON~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:11 PM 發表

一個自願比人昆...一個鐘意昆人...冇話邊個錯架...:smile_o11:
:smile_38: 一個自以為情聖, 一個自以為妖精~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆