上一頁下一頁
發新話題

啲起心肝…組團到下川…

收藏  |  訂閱
144  3.4k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-7-27 02:42 PM 發表

尼唔買嘢無得揀女:smile_34:
買個吹氣公仔.....玩 3 P :smile_34:

各位放心...我會保證我都係去玩....但係一個人去到既機會接近零....因為太遠...仲有有當地人陪玩就好好多

引用:
原帖由 十五妹 於 2010-7-27 02:41 PM 發表

唔系食蝦鬚咩:smile_41: :smile_41:  
冰個摸比妳食呀:smile_38:

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 02:34 PM 發表 查看引用來源
組團目的....

1   對抗嚴打....錢....係要使得安心既....
2   增廣見聞.... 玩....廣東省都有好美麗既海島....芭提雅水上活動....全部有晒
3   海產佳餚.....食....係真正海上鮮..本人有一個笑話..話說上次去下 ... 叫我係大陸做旅遊既朋友組團.....
我都有领队注册

引用:
原帖由 十五妹 於 2010-7-27 02:44 PM 發表

我都有领队注册
妳幾薯同禾註冊呢:smile_13:

不過你地真係可以自己買番一條淡口咸魚返屋企試下....好鮮味架...

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 02:44 PM 發表 查看引用來源

冰個摸比妳食呀:smile_38:
上川西客:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 02:44 PM 發表 查看引用來源
各位放心...我會保證我都係去玩....但係一個人去到既機會接近零....因為太遠...仲有有當地人陪玩就好好多
當地人巧唔巧玩既先:smile_o11:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 02:42 PM 發表 查看引用來源

矛 SIZE 典扇:smile_38:
矛貢细米用橡根責住囉:smile_o03:

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 02:45 PM 發表 查看引用來源
不過你地真係可以自己買番一條淡口咸魚返屋企試下....好鮮味架...
有矛咸口淡魚買嘩?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆