上一頁下一頁
發新話題

喺水圍按正骨都差d出事!

收藏  |  訂閱
45  10.0k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-23 03:33 PM 發表 查看引用來源

咁就比心機揾錢跑打比啦~~
跑打比...我去"打脾"就得...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-23 03:11 PM 發表
睇垃圾筒托咩...我環保插唔得架...:smile_o01: 作故仔作好d啦:smile_o07:
所以真系唔想系度出報告, 晒氣!!!
郁d就話人老作, 有必要寫黎應酬你咩!!!
唔信就當無睇過! 講出黎都系想大家小心d.....香港人真系底俾d大陸人睇唔起!

喺水圍兼有獨立浴室细場點會係正骨場 喺咪黄金假日果類?

引用:
原帖由 wallace09 於 2010-7-23 03:38 PM 發表 查看引用來源
在水一方

引用:
原帖由 angkor.ng 於 2010-7-23 03:35 PM 發表
所以真系唔想系度出報告, 晒氣!!!
郁d就話人老作, 有必要寫黎應酬你咩!!!
唔信就當無睇過! 講出黎都系想大家小心d.....香港人真系底俾d大陸人睇唔起!
你咁嘅經歷, 除咗講句你好撚七閪黑之外, 都唔知點形容你好喇~~:smile_o03:

引用:
原帖由 wallace09 於 2010-7-23 03:38 PM 發表
新雅閣, 佢正斜都有

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-23 03:40 PM 發表 查看引用來源

你咁嘅經歷, 除咗講句你好撚七閪黑之外, 都唔知點形容你好喇~~:smile_o03:
根本就假到離罩~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-23 03:42 PM 發表

係後段偏離咗dd唶 :smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-23 03:42 PM 發表

你分析能力同禮貌都未達標, 無辦法... 番學啦, 呢度唔適合你

引用:

你分析能力同禮貌都未達標, 無辦法... 番學啦, 呢度唔適合你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆