上一頁下一頁
發新話題

人仔長昇長有...苦左班hk浦友

收藏  |  訂閱
148  5.9k

引用:
原帖由 高佬357 於 2010-7-14 08:28 PM 發表
吾記得啦,一时兴起寫下  
禾上星期過之仔地下商場對 862 咋:smile_o04: :smile_o02:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 08:29 PM 發表 查看引用來源

禾屌你呀....唔攬叫埋禾:smile_o02: :smile_o04: :smile_o03:
呢位阿叔 呢樹系一个神聖同莊嚴既討論區 請5好講粗口:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-14 08:34 PM 發表
呢位阿叔 呢樹系一个神聖同莊嚴既討論區 請5好講粗口:smile_03: :smile_03:
你係 C 文人.......唔叫床嗎:smile_o01: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 08:35 PM 發表 查看引用來源

你係 C 文人.......唔叫床嗎:smile_o01: :smile_03: :smile_03:
禾淨系識叫g:smile_o03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-14 08:38 PM 發表
禾淨系識叫g:smile_o03:
忍住唔叫床:smile_53: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 20:29 發表 查看引用來源

禾屌你呀....唔攬叫埋禾:smile_o02: :smile_o04: :smile_o03:
你都返左伤讲

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-14 20:29 發表 查看引用來源
司到:smile_o16: 謝绝探訪:') :')
禾都系..一个杯司九左个一晚消费:smile_24:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 20:32 發表 查看引用來源

禾上星期過之仔地下商場對 862 咋:smile_o04: :smile_o02:
公價系..865,你比佢呃九左,我相熟同換得多D先有869

thanks for sharing

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆