上一頁下一頁
發新話題

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

收藏  |  訂閱
91  23.5k

ching , 到底係 '淋病' 定 '椰菜' 呀 ? :smile_40:

引用:
原帖由 shortdick 於 2010-7-13 02:54 PM 發表 查看引用來源
ching , 到底係 '淋病' 定 '椰菜' 呀 ? :smile_40:
哎吔, 唔好又講我個病啦, 如果唔係版主又刪我個post 啦:smile_o05:

這裏只談風花說月:smile_o13:

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 02:19 PM 發表 查看引用來源

開名算唔算賣廣告呀?
:smile_o10:用其他字黎代表個音啦,哈哈

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 02:12 PM 發表 查看引用來源

但係你有冇話比今次嚟嗰 D 囡聽:smile_38: .......你有性病呀   
完全同意呀,c-hing

係條能生泡疹.

boring story

引用:
原帖由 o靚仔南 於 2010-7-13 04:44 PM 發表 查看引用來源
boring story
我都係初哥, 唔好要求咁高啦..:smile_o05:

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 02:03 PM 發表 查看引用來源
初初學人地返大陸玩, 以為跟住熟人玩大陸援交妹, 以為實無死, 點知就惹到一身性病, 醫左成個月, 終於表面上睇唔到有任何性病跡象, 細佬終於靚仔返晒。
好返少少, 上個星期, d fd 又叫我上去玩, 死黨叫到又好難推, 佢 ...
你有乜性病:smile_o01:

引用:
原帖由 Formula2 於 2010-7-13 04:57 PM 發表 查看引用來源
你有乜性病:smile_o01:
你問黎做乜 你又有性病呀車手:smile_o14:

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 02:03 PM 發表 查看引用來源
初初學人地返大陸玩, 以為跟住熟人玩大陸援交妹, 以為實無死, 點知就惹到一身性病, 醫左成個月, 終於表面上睇唔到有任何性病跡象, 細佬終於靚仔返晒。
好返少少, 上個星期, d fd 又叫我上去玩, 死黨叫到又好難推, 佢又話今次呢個包保乾淨, 因為係處女下海, 我心諗, 處唔處都唔關我事, 因為見過鬼重唔怕黑咩,  今次上去, 諗住純粹陪下d fd坐下1,
到埋d fd, 一行5個人, 去到k 場, 入到房, 5個 囡囡已經坐晒係到等, 其中三個上次已經見過面, 而上次有性病果個今次已經無再出現,我個fd 就介紹左個新囡囡俾我, 都真係ok 清純, 18, 19 歲咁上下, 小小肥, 但白白滑滑,對波圓圓圓潤潤,  令人見到就想一口咬落去。
係k房入面大家熱下身, 傾下偈, 唱下k, 飲下酒, 抽下水, 雖然原本諗住齋坐, 但都忍唔住手渣下條女, 真係幾過癮, 咁彈手都真係第一次試到:smile_o06: , 真係好感動, 條女又話第一次同人出黎浦, 但唔知點解任渣唔嬲, 重笑到唔停得口...待續
囡囡貢快坐哂喺度等....:smile_40:
禾覺得去K場其中一項最好玩既就係等媽咪帶囡入黎比我地睇喎...:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆