懷孕問題~

收藏  |  訂閱
15  1.6k

引用:
原帖由 美儀 於 2010-7-10 03:21 AM 發表 查看引用來源
男方係女方體內射精,懷孕o既機會100%:smile_o02:
唔係 100% . 仲有好多方面既影響 -.-'
e.g : 女既受孕能力等等
condom 都唔係 100% 避孕喇 -,-

引用:
原帖由 美儀 於 2010-7-10 03:21 發表 查看引用來源
男方係女方體內射精,懷孕o既機會100%:smile_o02:
邊有100%呀,頂多50%

引用:
原帖由 阿程~ 於 2010-7-10 11:15 PM 發表 查看引用來源
唔該晒上面咁多位!_!

另外想問呢,點解係女方體內射精之後精液會流出o既?係咪一定會流番少少出黎:smile_41:
唔該我想搵人解答一下:smile_38::smile_13:

引用:
原帖由 阿程~ 於 2010-7-12 10:54 PM 發表 查看引用來源

唔該我想搵人解答一下:smile_38::smile_13:
流番少少出黎 係正常

如果你地年紀好細, 馬上去買事後丸, 唔係又一對唔夠廿歲做父母既人,
一事快樂, 害BB一生, 非常乞人憎

仲有, 事後丸對女仔身體是有害的, 今次你地係迫不得已,
之後請你兩個好好反思, 再有下次, 你再唔做安全操施,
你地將會後悔一生

> 分手, 被遺棄, 身體弱, 不育, 失落
> 被迫做父母, 一生被主宰, 終日覺得不安, 不懂自我檢討
> 逃離現實, 殺嬰, 自殘, 自殺

如不希望自己上報, 請多閱時事
性, 只是佔人生一小部份:smile_o06:
引用:
原帖由 阿程~ 於 2010-7-9 11:11 PM 發表 查看引用來源
當M為男性,F為女性

假如今日7月9日,M係F o既體內射精,咁要知有冇懷孕,係咪要睇下F 今個月o既月經有冇逾期?另外俗稱o既「事後丸」係乜?
最後想問,男方係女方體內射精,懷孕o既機會高嗎:smile_41:

射精後流番出黎好正常, 因為只有小量精液會留在體內, 但那小量精液內已有過百萬精虫了!
事後丸要在射精後72小時內服用的, 越早服越有效, 但失敗率也很高!
下次要用避孕套喇, 等大個d要結婚有養BB能力時再體內射啦!

前往最後回覆