深圳租房一問

收藏  |  訂閱
30  2.1k

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2010-7-6 05:02 PM 發表 查看引用來源
1200唔包傢電都得既
想了解多小小播師兄, 你係唔係有門路
大約係邊個位置, 可以 PM 我呀

引用:
原帖由 monkeypig 於 2010-7-6 05:59 PM 發表 查看引用來源
大陸租樓九成九要有電梯的洋樓才會有傢私的,向西村那些你都唔使想會有傢私電器!你個budget租套房還有可能,想租一房一廳去cp租啦!800包埋傢私電器,哈哈!你想1200租到一房一廳就要去沙灣,黃貝嶺,水庫,筍崗等等 ...
多謝你既意見, CP 就唔會啦, 地方我應該唔會變
係 budget 上 fine tune 一下啦, 盡量做o羅

引用:
原帖由 大大達 於 2010-7-6 08:14 PM 發表 查看引用來源

想了解多小小播師兄, 你係唔係有門路
大約係邊個位置, 可以 PM 我呀
無路
自己睇街招

個人經驗~最好 看街招~我在皇崗一房一廳空屋也要千五~千二三不包嫁電才有~

我朋友之前住夏威夷後面,6樓,一房一廳,1400人仔,水.電.石油氣.傢具,自己攪掂(一年多前),現在可能又貴了,我住東門

引用:
原帖由 palyman01 於 2010-7-7 01:11 AM 發表 查看引用來源
我朋友之前住夏威夷後面,6樓,一房一廳,1400人仔,水.電.石油氣.傢具,自己攪掂(一年多前),現在可能又貴了,我住東門
Ching,住東門邊處呢?幾錢租?

引用:
原帖由 palyman01 於 2010-7-7 01:11 AM 發表 查看引用來源
住夏威夷後面即係快仔集中地, 我覺得都幾亂
1400 人仔, 重要係6樓, 行到傻播, 重要唔包傢電
真係有d 貴呀

呢度問有鬼用咩 :smile_o08:
自己上去走轉睇埋仲好啦 :smile_o13:

近羅湖既幾難搵啦,

放到張床, 有個超細廁所, 有個超細廚房既羅湖村, 就 800蚊都得

想千蚊, 有房有廳, 治安好, 我勸你搬去較內陸既平湖等地, 果度易租好多

商業地坐小既 k533 $15 約 45分鐘到

向西對面金城大廈
一房一廳,千六左右啦
有電梯有保安
不過計埋水電管理費
二千一定走唔甩

前往最後回覆