招攬員工-性策略 (轉)

收藏  |  訂閱
19  38.8k

首先, 我覺得樓主應該加番個"轉貼",
因為原創者係另有奇人:smile_44:

其實呢個故事係未完既,
約成年前, 有位人兄將呢個故仔up左上黎,
佢話佢諗到呢個idea, 但怕自己文筆唔太好,
所以希望有人會將佢寫埋落去, 發揚光大,:smile_40:
因為原創者一開始個主角就將要所有女同事全裸,
其他bro覺得一開始就去得咁盡, 好難寫埋落去,:smile_42:
所以, 呢一個咁好既題材結果永遠都唔會有下集:smile_39:

thanks a lot~

引用:
原帖由 diulelomay 於 2010-6-19 03:39 PM 發表 查看引用來源
首先, 我覺得樓主應該加番個"轉貼",
因為原創者係另有奇人:smile_44:

其實呢個故事係未完既,
約成年前, 有位人兄將呢個故仔up左上黎,
佢話佢諗到呢個idea, 但怕自己文筆唔太好,
所以希望有人會將佢寫埋落去,  ...
其實依篇文唔係幾年前作ga
我自己睇咗都幾次
最少都有四五年
只不過年幾前
依度有人寫埋落去

引用:
原帖由 manchung 於 2010-6-19 05:19 AM 發表

其實依篇文唔係幾年前作ga
我自己睇咗都幾次
最少都有四五年
只不過年幾前
依度有人寫埋落去
咁就唔知係原創重post定係佢都係扮哂野啦,
乜有人寫埋落去咩? 我每次睇都係睇到呢度就無左,
但如果真係有人寫埋落去就梗係最好啦:smile_40:

by the way, 樓主post果個版本好似少左一兩節:smile_30:

回覆 1# 的帖子

:smile_45: 如果在现实社会,真有的话,我真的非常期待去这间公司:smile_40: :smile_39:

办公室天堂。真爽。。。

回覆 1# 的帖子

nice one. good thought!

thx for sharing:smile_30:

以前看過一次...一直都搵唔返, thanks

前往最後回覆