上一頁下一頁
發新話題

[病左都要插插 ]

收藏  |  訂閱
61  13.7k

好正....:smile_15: 好正....:smile_47:

您既POST好正呀!好好睇
又形容得細緻啊
下次可以既話可以講多D您既苦同甜呀唔介意睇呀
因為做第3者唔易呀
唔係人人接受到同埋好似您咁做得咁安分架
叻呀您加油啊
:smile_o09: :smile_o06: :smile_o15:

引用:
原帖由 John27 於 2010-6-9 03:48 AM 發表
您既POST好正呀!好好睇
又形容得細緻啊
下次可以既話可以講多D您既苦同甜呀唔介意睇呀
因為做第3者唔易呀
唔係人人接受到同埋好似您咁做得咁安分架
叻呀您加油啊
:smile_o09: :smile_o06: :smile_o15:
haha...多謝你...我會安份...不在乎天長地久..只在乎曾經擁有ma...

你諗住冇將來只求現在開心冇問題
但你諗住同佢冇將來仲比佢唔戴套插..
體外射精係最無知避孕方法....
唔係佢意外射左..係佢未射前都有機會有帶有帶有精子的精流出黎
你又唔諗住有將來,又玩咁危險o既性行為,萬一有bb就

有時病係好想攪野. . 不過係驚傳染另一半~  
如果我女友 病左, 真係唔捨得插佢.. 寧願攬住佢訓覺好過~
nice share~

引用:
原帖由 樂天兒 於 2010-6-9 05:37 AM 發表
你諗住冇將來只求現在開心冇問題
但你諗住同佢冇將來仲比佢唔戴套插..
體外射精係最無知避孕方法....
唔係佢意外射左..係佢未射前都有機會有帶有帶有精子的精流出黎
你又唔諗住有將來,又玩咁危險o既性行為,萬一有 ...
haha..多謝你ge提醒..我地係唔會唔戴套ga..佢好耐先會有一次插幾下就會好自覺lo套戴ga la..
係呢方面佢比我更堅持...!!!!所以咁耐以黎only試過一次無戴套...仲要係好耐好耐好耐之前..

引用:
原帖由 Gala- 於 2010-6-9 02:48 AM 發表 查看引用來源
超中意lo...haha.....
唔鍾意都唔會係度開post同埋寫得咁好喇!十卜十卜:smile_o06:

引用:
原帖由 Gala- 於 2010-6-9 02:24 AM 發表 查看引用來源
第一次係引版出post,c兄c姐多多包涵:smile_40: ..

我係一個"安份守己"ge第3者,從來無要求真真正正做佢女朋友,可以見到佢已經好開心,呢個關係keep左年幾,

佢係我第2個男人,係佢身上學都唔少野,好多第一次都係同 ...
雖然說病左,但細佬硬頸了,當然就要讓他做吧!

引用:
原帖由 Gala- 於 2010-6-9 02:24 AM 發表 查看引用來源
第一次係引版出post,c兄c姐多多包涵:smile_40: ..

我係一個"安份守己"ge第3者,從來無要求真真正正做佢女朋友,可以見到佢已經好開心,呢個關係keep左年幾,

佢係我第2個男人,係佢身上學都唔少野,好多第一次都係同 ...
支持

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-6-9 08:12 AM 發表 查看引用來源
支持
KK, 你會像樓主咁做嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆