失驚無神既第一次

收藏  |  訂閱
39  13.6k

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

做愛只要放鬆和專心就很容易就投入和興奮了

下次我會試下。  不過下次都唔知幾時, 佢又有一排唔係到。

引用:
原帖由 Ice-man 於 2010-5-30 11:37 PM 發表 查看引用來源

你可能是唔夠濕呀..............
佢話我已經多左水, 因為佢話頭2次係完全冇水..... 幾多先夠ga?

引用:
原帖由 Noita 於 2010-5-30 11:34 PM 發表 查看引用來源

Thanks. 希望佢真係冇呃我, 係a片學返黎。我地第一次同之後幾次都係用傳統既男上女下, 我既感覺都唔係太大, 間中佢好似會插插下細佬意外走出黎...... 試過我坐上去, 不過連插到插唔入.......  真係唔順暢
不要再胡思亂想啦…

引用:
原帖由 Noita 於 2010-5-30 11:39 PM 發表 查看引用來源

佢話我已經多左水, 因為佢話頭2次係完全冇水..... 幾多先夠ga?
出不出水是在於你是不是enjoy,不是說幾多就幾多的

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-30 11:40 PM 發表 查看引用來源

不要再胡思亂想啦…

佢都成日咁講, 哈哈, 好啦。

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-30 11:46 PM 發表 查看引用來源

出不出水是在於你是不是enjoy,不是說幾多就幾多的

其實我覺得我enjoy, 但係個感覺係我enjoy我地終於做依件事, 而唔係事情既內容, 唔知你明唔明我講既野。

:smile_o04: 都應該真係幾痛

引用:
原帖由 Noita 於 2010-5-30 11:50 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得我enjoy, 但係個感覺係我enjoy我地終於做依件事, 而唔係事情既內容, 唔知你明唔明我講既野。
我明白,如果你們做愛的技術提高,相信妳會更享受的

第一次真係痛左我成星期:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 ~山豬~ 於 2010-5-30 11:55 PM 發表 查看引用來源
第一次真係痛左我成星期:smile_o08: :smile_o08:
緊張的話一定會疼的了,可能我第一次比較放鬆,所以不太疼

前往最後回覆