有冇人去過深圳北海金灘桑拿中心?

收藏  |  訂閱
17  2.1k

引用:
原帖由 約翰連儂 於 2010-5-2 11:47 PM 發表 查看引用來源

[quote]原帖由 snwong 於 2010-5-2 11:15 PM 發表 查看引用來源
有大有細,不過細會變面
唔明...點變面呀?:smile_41: :smile_41: [/quote]

如你只是小幫襯,阻住佢搵大錢 ~

試問會 臉黑 否??!

引用:
原帖由 qas123 於 2010-5-3 12:55 AM 發表
唔開大…塊面黑過鍋N0!!!
開大咩價錢呀? 如果索都ok喎.........

引用:
原帖由 賓周一碌 於 2010-5-2 02:37 PM 發表 查看引用來源
yes大場黎既,搞野5xx左右,囡囡就1般吧..........
請問係咪2Q呢?

引用:
原帖由 約翰連儂 於 2010-5-3 08:43 AM 發表 查看引用來源
http://www.youtube.com/watch?v=qtwa12qNRto&feature=related
2008年的 陳年舊片 仲有用咩??!

而家都人面全非啦

引用:
原帖由 賓周一碌 於 2010-5-2 02:37 PM 發表 查看引用來源
yes大場黎既,搞野5xx左右,囡囡就1般吧..........
引用:
原帖由 約翰連儂 於 2010-5-3 08:35 AM 發表 查看引用來源
果頭有 C-hing 答左搞野 5XX左右,
呢頭你又再問開大咩價錢~ 咁唔留心聽書??!

你唔信 可以上去睇睇有無索女先囉,食得落咪留低囉 ~
你想有兩Q起??!算啦~ 唔好有咁大希望
要即場離開又得,淨桑 80咋嘛!!

引用:
原帖由 約翰連儂 於 2010-5-3 08:35 AM 發表 查看引用來源
年頭先上過,80%不可食用!淨番果20%就要撞手神!頂~:smile_55:

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-5-3 06:06 PM 發表 查看引用來源

年頭先上過,80%不可食用!淨番果20%就要撞手神!頂~:smile_55:
咁ching有邊間場可以推介下呀? thx:smile_o05:

前往最後回覆