皇室spa轉戰南山

收藏  |  訂閱
25  5.4k

引用:
原帖由 SMSMSMSMSM 於 2010-4-8 07:09 PM 發表 查看引用來源
早10點去皇室假期,水池得我一個,跟住上3F整腳溜耳~食兩粒生果一個意粉,上4F SPA,埋單506,再轉戰南山“海x軒”淨起機348~~ 間間房VIP不過冇全餐食~深圳至高級機場一百幾個女任揀,30分鐘搞掟走人番羅湖
起機 348 ~~ 掂!! :smile_o12:

引用:
原帖由 Fairy2Fairy 於 2010-4-8 09:22 PM 發表 查看引用來源

C兄機餐都348:smile_13: 你做壞曬:smile_45:
係CA日頭優惠價先138包起碼出兩次 同女女熟仲可以3次:smile_30:
連出三野 ~ :smile_14:
咁咪打到 JJ 都腫埋

起機 348 ,so cheap.

你咁攪法...張廿元好快話最低13元工資:smile_39:

Very quick trip wor! Any pics taken?

引用:
原帖由 Fairy2Fairy 於 2010-4-8 09:22 PM 發表

C兄機餐都348:smile_13: 你做壞曬:smile_45:
係CA日頭優惠價先138包起碼出兩次 同女女熟仲可以3次:smile_30:
348我都覺得貴,不過囡囡質素有保證,138我都想試吓

引用:
原帖由 SMSMSMSMSM 於 2010-4-8 07:09 PM 發表
早10點去皇室假期,水池得我一個,跟住上3F整腳溜耳~食兩粒生果一個意粉,上4F SPA,埋單506,再轉戰南山“海x軒”淨起機348~~ 間間房VIP不過冇全餐食~深圳至高級機場一百幾個女任揀,30分鐘搞掟走人番羅湖
淨起机都 348 呀

真係底撚到無朋友啦

我即刻去試......你叫佢地等等我

唔好咁快執粒住呀

引用:
原帖由 SMSMSMSMSM 於 2010-4-8 07:09 PM 發表
定係 348 係個 Fight Number 嚟架咋

引用:
你有冇問下叫你寫稿嗰個老細係咪傻撚咗呀:smile_03: :smile_03: :smile_53:

引用:
原帖由 SMSMSMSMSM 於 2010-4-10 06:15 PM 發表

348我都覺得貴,不過囡囡質素有保證,138我都想試吓
今次做咩唔 post 相証明下點樣有保證呢 :smile_04: :smile_46:

前往最後回覆