收藏  |  訂閱
24  8.1k

引用:
原帖由 solomonandytang 於 2010-4-8 12:27 發表 查看引用來源
"過多幾年, 我呢個女朋友仲因為識左個有錢仔而同我分手."
呢句先係最灰!
其實, 我都有d掛住呢個初戀女朋友,
不過一諗起佢為左個有錢仔而同我分手,
我就好唔忿氣, 好嬲!

支持!!
多D出POST:smile_o12:

引用:
原帖由 L.Y.F 於 2010-4-8 01:23 PM 發表 查看引用來源

其實, 我都有d掛住呢個初戀女朋友,
不過一諗起佢為左個有錢仔而同我分手,
我就好唔忿氣, 好嬲!
回憶總係美好既, 唔好嬲, 唔好唔忿氣,
可能將來你發左達, 唔忿氣果個係佢呢.

引用:
原帖由 L.Y.F 於 2010-4-8 01:20 PM 發表 查看引用來源

呢個我都知, 但係一用dom dom就好似爭咁d...
到而家同兀仕女朋友上床, 我都唔會用套
咁又係呀...不過.....同gf 就ok 囉...其他就唔好啦~

引用:
原帖由 maplehouse 於 2010-4-8 14:18 發表 查看引用來源

咁又係呀...不過.....同gf 就ok 囉...其他就唔好啦~
梗係啦, 不過我冇咩機會出去偷食,
原因係...我冇膽, 冇樣同冇$,

Thanks for happy ML rseport !
No girl's photo , no good !

回覆 16# 的帖子

你想要咩相呀?!
唔係要我post我以前女朋友既相俾你睇呀?
我冇咁缺德囉!

師兄, those were the days.. 每個人都需要美好的回憶~

引用:
原帖由 probably 於 2010-4-9 13:20 發表 查看引用來源
師兄, those were the days.. 每個人都需要美好的回憶~
完全認同, 遲d可能再將我其他美好的回憶分享俾大家

支持一下.....工地性愛.....有無用d漫畫抹返乾淨自己同女朋友patpat.....

前往最後回覆