上一頁下一頁
發新話題

其實而家大陸妹仲冧港男嗎??? 如果睇錢份上, 大陸佬咪仲吃香??

收藏  |  訂閱
41  4.8k

引用:
原帖由 官涌俊哥 於 2010-3-19 12:28 PM 發表 查看引用來源
大家一齊去叫雞, 一樣$250, 一樣一條鳩, 但港男要求多多, 亞支亞佐, 又只識講廣東話, 人地大陸佬同聲同氣, 可能出手仲大方d比貼士
你點知大陸佬無要求??
那些什麼空飛也不見得是港人要求下的產物!

引用:
原帖由 jeo1963 於 2010-3-19 12:46 PM 發表 查看引用來源

大陸佬
窮撚叫唔起2佰幾的雞
有錢果D
唔會同你爭2佰幾果D

so most 200 chickens are for hkong chans

引用:
原帖由 官涌俊哥 於 2010-3-19 12:28 PM 發表 查看引用來源
大家一齊去叫雞, 一樣$250, 一樣一條鳩, 但港男要求多多, 亞支亞佐, 又只識講廣東話, 人地大陸佬同聲同氣, 可能出手仲大方d比貼士
你有錢乜妹都冧你啦!:smile_39: :smile_39:

做大6哩生意真系誰無父母:smile_o06:

樓主肯定無咩經驗

大陸佬係絕對唔會比貼士

引用:
樓主接過大陸客?唔係你點知大陸佬出手大方d比貼士。:smile_30:

引用:
唔該新手哥哥........唔係新手雞蟲做完資料搜集先出POST啦:smile_39:
羅苦 $100, 方向 $150 .....請問你叫咩雞 $250:smile_42:

港人要求多多? 你試下G婆比件暴龍你, 睇下你會唔會硬食:smile_30:

唔識聽廣東話咪仲好, 則則膊 唔多覺......可以做少好多野:smile_39: , 對你說: 你說什麼, 我聽不懂呀!(國語):smile_30:

大陸佬唔係同聲同氣, 係粗聲粗氣:smile_34:

出手仲大方D?:smile_41:   你有冇見過大陸佬比TIPS LOCKER仔:smile_13:  大陸佬話: 係你先咁笨七比:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 passsol 於 2010-3-19 05:48 PM 發表 查看引用來源

唔該新手哥哥........唔係新手雞蟲做完資料搜集先出POST啦:smile_39:
羅苦 $100, 方向 $150 .....請問你叫咩雞 $250:smile_42:

港人要求多多? 你試下G婆比件暴龍你, 睇下你會唔會硬食:smile_30:

唔識聽 ...
唔好笑佢啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你噏乜鳩呀,我地過咗關,:smile_o13:
即変咗劉華,囡囡仲唔嗒糖

:smile_55: 香港男人仲有很多 大陸妹方法  ! 是大陸佬做唔到的 ! :smile_55:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆