我想問下呢d人的心理

收藏  |  訂閱
22  2.9k

引用:
原帖由 sscyhk 於 2010-3-6 20:16 發表 查看引用來源
我想問有人有gf或老婆 , 想偷食 , 又唔想比另一半知 , 但係又成日心思思 .
到佢心思思想上去大陸 或澳門, 又比另一半check住
去油尖旺又怕見到熟人
咁又有乜方法
唔食咪唔使怕囉....

引用:
原帖由 yaulish 於 2010-3-6 09:41 PM 發表 查看引用來源

一個人要去玩,不論男女,已婚與否~另一半check得幾緊,總有方法~
我身邊唔少男人都係咁...
其實我真係有d唔明,既然知到自己重未定性,咪唔好結婚住囉,做乜要搵個女人返來綁死自己??次次都要上遮下滿,真係盞自己辛苦!!

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-6 09:46 PM 發表 查看引用來源

不過唔好睇少女仔既第六感
大部份女仔唔多唔少都 feel 到
不過未搵到證據未出聲而已
食咗你都唔知喇!除非斷正,否則蛇咬都唔認呀。:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 amandaywc 於 2010-3-6 09:48 PM 發表 查看引用來源

好明顯佢想偷食啦,咪問你地點樣可以吾俾另一半知囉

偷食要識抹嘴。:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-3-6 10:01 PM 發表 查看引用來源

怕就唔好去做 , 做得又怕黎做咩 ..
  再講而家有回鄉卡咁方便 , 上左去佢都唔知啦 !

再怕就要約定d fd 齊齊去 , 返上去食野按摩咩藉口都有 ! 上去頭個幾次唔好搵女  . 因為返到去一定比人大檢查 ..去多幾 ...
乜唔係帶埋似女去,險中求勝咩?:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 sscyhk 於 2010-3-6 08:16 PM 發表 查看引用來源
我想問有人有gf或老婆 , 想偷食 , 又唔想比另一半知 , 但係又成日心思思 .
到佢心思思想上去大陸 或澳門, 又比另一半check住
去油尖旺又怕見到熟人
咁又有乜方法
去油尖旺怕見到熟人咪去上環咯

引用:
原帖由 yaulish 於 2010-3-7 02:30 AM 發表 查看引用來源

所以睇下邊個道行高d

男男女女...咁樣一齊又有咩意思
呢個世界仲有無忠貞既情侶?
造愛嗰時,條界只係進出一個隆時,算5算呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

有D人話就話分得好清楚
有性沒愛
但係果一刻會唔會咁諗

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-3-7 01:45 PM 發表 查看引用來源
乜唔係帶埋似女去,險中求勝咩?:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你呢招都好博喎~~

有時要北上工幹...:smile_o05:

前往最後回覆