上一頁下一頁
發新話題

我和老婆,朋友3P(結局篇)

收藏  |  訂閱
57  23.2k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 09:06 PM 發表 查看引用來源

有無講乜事扣 ???
灌水~~~~
:smile_o08:

未算, 尚欠插入. 但想ching 講一吓果時你的 feeling , 分亨吓, 我和老婆第一次同我個fd 玩3p時佢全程都像死魚地睡在床上等我們搞她, 我見個fd屌佢時有d 不忍, 但插入後屌到拍拍聲時我又很 high , 支棍

比平時硬了很多, 又出了不少水(我支嘢) , 到第二次時老婆便放了很多, 又主動去雪拒拿雪糕放在我倆的JJ上說食雪條.

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-3-3 21:08 發表

灌水~~~~
:smile_o08:
唔係嘛
你幾時有灌水呀 :smile_o10:  :smile_o14:

:smile_o03:
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 09:13 PM 發表 查看引用來源

唔係嘛
你幾時有灌水呀 :smile_o10:  :smile_o14:
可能我岩岩打左灌水兩個字~~~
遲下又被人扣分la~~~~~

大老d相真係睇完好想.........................:smile_o16:

好刺激
當然算3p啦

引用:
原帖由 深圳港男 於 2010-3-3 08:09 PM 發表 查看引用來源
之前講到..Tom 今日終於打電話來給老婆(Lily,老婆名字)拜年了,佢話新年前心情好徬徨,無心機,事關佢做野間工廠真係摺埋!而今又要再見工搵野做,佢對老婆說佢好想不過就係無心情,仲叫老婆原諒佢呢牌無打電話比佢,老婆聽 ...
戴眼鏡嗰個係邊個呀?

引用:
原帖由 bfb 於 2010-3-3 08:51 PM 發表 查看引用來源
3番4次咁出,你究竟要唔要面嫁:smile_38:
Ccandy32 係你分身,係人都知啦!
真的嗎?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 08:59 PM 發表 查看引用來源
D相好鬼肉酸ar :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:  
男主角條腰有無40吋ar????? :smile_o04: :smile_o04:
你話嗰啲人太肥呀?

Too too great.
Have capture the sence.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆