上一頁下一頁
發新話題

我咁樣算唔算沉船

收藏  |  訂閱
61  5.0k

引用:
原帖由 R^O^Y426426 於 2010-2-27 01:15 AM 發表 查看引用來源
吾好急!日久見人心!我就系一個失敗例子,雖然吾識你,但無理由見死不救!

如果我結都會係下年先會結,因為我諗住用多一年時間睇下同夾唔夾先

引用:
原帖由 jim99 於 2010-2-27 01:03 AM 發表 查看引用來源

樓主結婚真系要諗諗先....5系好容易未來會離婚多...我都有個不好經驗:smile_o03::smile_o03:
可唔可以講黎聽聽

引用:
原帖由 ykcyan 於 2010-2-27 12:38 AM 發表 查看引用來源
CHING 你冇幾十个揸手都吾好想同大陸妹結婚,他們一陣又話鄉下要起屋,一陣又老豆生cancer,亞哥冇野做,細路要讀大学等等,有排你煩呀!諗清楚先好!
條女屋企唔可以話有錢,但都可以算叫做小康之家,所以條女一直都唔洗比錢返屋企

引用:
原帖由 星期五情人 於 2010-2-26 11:22 PM 發表 查看引用來源
寫得咁簡單點幫你分析呀 , 講多少少 , 日常事聽聽先 !   
你想知D咩:smile_34:

分析我就唔識幫你分析啦.
女人(老婆)你自己棟的
你同佢都成年啦,佢對你點,最清楚莫過予你自己,係米,唔好比人影響到.—你就得啦

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-2-27 01:19 AM 發表 查看引用來源

條女屋企唔可以話有錢,但都可以算叫做小康之家,所以條女一直都唔洗比錢返屋企
咁就得啦,無其他野顧慮了,無騙財危險,5通你驚佢騙色。

咁我覺得,歡場唔一定無真愛既(個人經歷)~ 右唔駛死~c兄如果有心..試下囉~
:smile_o12:

good luck~   右多一分~ 哈!!

唔算........

:smile_38:  : 結婚啦........................

咁唔算沉船....但結婚真係要諗清楚...始終大家成長...教育...價值觀等背景不一樣嘛....:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆