上一頁下一頁
發新話題

深圳區有邊間場有高大威猛既男技師幫女仔推油

收藏  |  訂閱
44  10.0k

有的在東門叫和興但是邪骨啊,還有就是我鞤你按…

走來這裡攪基................................

引用:
原帖由 stephent 於 2010-2-26 11:21 AM 發表 查看引用來源
呢D新貼笑能死.:smile_30: :smile_30:
=.= 我好認真咁問, 點解你會覺得好好笑, 你地男仔就鍾意搵女仔按摩, 我地女仔鍾意搵男仔按摩,好奇咩? 我唔敢代表所有女仔咁講, 但至少應該有部分女仔都鍾意囉。

引用:
原帖由 mbc123 於 2010-2-26 12:18 PM 發表 查看引用來源
走來這裡攪基................................
:smile_27: 我係女仔黎架, 唔係男仔黎架~~~~

引用:
原帖由 Sabine 於 2010-2-26 12:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 我係女仔黎架, 唔係男仔黎架~~~~
咪扮野啦,你個頭像都出賣左你:smile_30:
我唔撚信D女鐘意用大波妹做頭像阿
依加D港女咁撚鐘意瘦,大波又話嘔心
我得1條J我都夠膽拿J黎同你打賭你係男:smile_34:

引用:
原帖由 快樂OL陳美和 於 2010-2-26 12:30 PM 發表 查看引用來源

咪扮野啦,你個頭像都出賣左你:smile_30:
我唔撚信D女鐘意用大波妹做頭像阿
依加D港女咁撚鐘意瘦,大波又話嘔心
我得1條J我都夠膽拿J黎同你打賭你係男:smile_34:
:smile_19: 咁你買定把刀返黎切你條J~  你識得有幾多個港女呀? 如果港女都鍾意好瘦無波囉, D隆胸公司咪執晒笠啦。

宏X有泰式男人按…好似有特別服務!

引用:
原帖由 denilson622 於 2010-2-26 01:10 PM 發表 查看引用來源
宏X有泰式男人按…好似有特別服務!
可唔可以講個場全名, 同埋近邊度呀?
:smile_27: 同埋我唔係要特別服務, 純綷按摩咋€

引用:
原帖由 Sabine 於 2010-2-26 12:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: 咁你買定把刀返黎切你條J~  你識得有幾多個港女呀? 如果港女都鍾意好瘦無波囉, D隆胸公司咪執晒笠啦。
至弊修身公司仲多過隆胸公司呢
你要去正骨,去呢個網,大把正骨場POST,保證無毒,夠疆你就禁入去:smile_34:
http://forum.maszage.com/forumdisplay.php?fid=106

你仔定女先?
如係女,搵我咪得,我玩詠春嘅推手好得.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆