上一頁下一頁
發新話題

初六晚沙咀x色藍灣的不快經歷

收藏  |  訂閱
78  9.0k

而家沙尾有把新場

thanks 樓主 report~

引用:
原帖由 TOTFANSCLUB 於 2010-2-21 05:19 PM 發表 查看引用來源
初六晚,一行四人到沙咀x色藍灣,其實都猜到唔會有咩好野,但個我人志在同朋友飲酒吹水,無咩所謂,而且,其中一人出發前問過該karaoke某經理(認識已久),回覆是"無問題!"八時許抵達(他們三人比我早到),已見"環境惡劣"幾乎無 ...
係個post到我淨係睇到個場無囡(過年就梗架啦), 十二點係無部長, 營銷入黎玩遮
關你幾$埋單咩事, 銷費左幾多就要俾幾多架啦,

呢個場我都去過,真係唔係咁得,我地6個人去飲2打加個d j要$1700,

請問大支野2006ching,1700埋單嗰晚,你們各人有無坐囡囡,如果無,仲離譜過我初六晚

引用:
原帖由 tsemartin 於 2010-2-21 08:52 PM 發表 查看引用來源
而家沙尾有把新場
沙尾有咩新場口碑較好,如果唔方便開名,可pm我,謝謝!

引用:
原帖由 TOTFANSCLUB 於 2010-2-21 11:08 PM 發表 查看引用來源
請問大支野2006ching,1700埋單嗰晚,你們各人有無坐囡囡,如果無,仲離譜過我初六晚
都幾好笑
六個人就算無囡1700埋單都唔算好貴

不過佢係叫左兩打, 連dj, 應該係千四至千五就合理

引用:
原帖由 抽水強 於 2010-2-21 05:51 PM 發表 查看引用來源

本身都係西場一個黎喇:smile_45: :smile_45:
x2:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 大支野2006 於 2010-2-21 10:55 PM 發表 查看引用來源
呢個場我都去過,真係唔係咁得,我地6個人去飲2打加個d j要$1700,
大約貴左2舊
正常千四千五左右

以后無X去果D西場.................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆