第一次...2 nights stand...唔明...

收藏  |  訂閱
27  10.3k

um...最緊要你開唔開心呢.

引用:
原帖由 hello198432 於 2010-2-15 11:15 PM 發表 查看引用來源
um...最緊要你開唔開心呢.
開心ar~
但有dddd失落咁lor~但又唔太有咩special feeling既...

無意見...sorry...只係覺得同我之前嘅糟遇差唔多.....:smile_o03: 不過愛情睇雙方...其中一方唔願意都係唔可以開花結果....好好想清楚,妳點諗只有自己最清楚...take it easy

我只係覺得樓主只要係覺得今次既經歷係開心,咁就算係點都好,都唔洗太過介懷丫??
係咪...

引用:
原帖由 七七 於 2010-2-15 10:40 PM 發表 查看引用來源
其實我覺得個post唔應該post係呢度,但呢度我覺得會多男仔d,加上一夜情又唔算love事...
我想聽下男人既意見...希望大家比d見解我...

我clubbing識佢既, 佢黎hk旅遊,果晚佢對我好規矩,走時問左我e-mail...
之後 ...
即係 sex lover law ~~ :smile_45::smile_45::smile_45:

又要有 gf feeling, not brother & sister , 又扑得, 又唔上身,
你中意就得
:smile_40:

引用:
原帖由 七七 於 2010-2-15 11:31 PM 發表 查看引用來源

開心ar~
但有dddd失落咁lor~但又唔太有咩special feeling既...
:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
係好回味

唔介意有下文

想 keep,

But not yat confirm, how to handle and deal such the relation ~~
:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

唔知點回佢好, 唔通話 " I'm always available for you " 咩

引用:
原帖由 七七 於 2010-2-15 11:03 PM 發表 查看引用來源

no ar,我想佢唔認真tim...我都無打算同佢有咩發展,佢最好唔好煩我tim...

我care...我希望我地即使唔係有愛而有sex,但at least佢要respect我...就咁~
so我唔要佢覺得我cheap,纏身,咁lor
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
呢 d 係男人發夢都想添

佢好似上次咁都係差d整死我...今次仲累到我大病左3日....

吓,,佢做過d咩??!!

引用:
原帖由 七七 於 2010-2-15 10:40 PM 發表 查看引用來源
果晚佢同我玩到3點幾...之後佢說佢想同我一齊...即使no sex佢都ok...因為佢知我m到........

最後我地去左開房...當然有做到啦...
從字面睇,係咪即係果晚佢衝紅燈??

你話''唔係鍾意佢嘛..咁咪算囉~ 得閒番hkg 咪出黎玩囉~:smile_46:

有 d 空姐空少都係咁架啦.. 一個地方一個"lover" :smile_46:

前往最後回覆