上一頁下一頁
發新話題

有女友或者老婆者,係乜野原因令到你地仲想出去偷食?

收藏  |  訂閱
47  5.1k

引用:
原帖由 szebaby 於 2010-2-10 01:36 PM 發表 查看引用來源
為左貪新鮮貪刺激囉,這是男性朋友告知我的

無錯,呢個就係main point。講真,正如食野,日日食魚翅,都會覺得厭喇,都會諗下轉轉口味。。。

有男友或有老公者,係乜野原因令到你地仲想出去偷食?

引用:
原帖由 TAMAMA311 於 2010-2-10 01:31 PM 發表 查看引用來源
呢個社會,真係好多好多因為滿足自己而唔理對方感受而出去偷食
有另一半既人就算對方滿唔滿足自己都會甘做,
其實我好想知道點解??係對方差同埋真係有呢D必要咩?:smile_41:
你要偷咪去偷囉!

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-2-10 01:52 PM 發表 查看引用來源
偷食只係得一個原因~就係自己身痕~自己偷食完仲要幫自己揾籍口,將責任推係對方身上:smile_41:
我認我係身痕架:smile_30: :smile_30:
好誠實:smile_o01: :smile_o01:

主要刺激:smile_43:

引用:
原帖由 TAMAMA311 於 2010-2-10 01:31 PM 發表 查看引用來源
呢個社會,真係好多好多因為滿足自己而唔理對方感受而出去偷食
有另一半既人就算對方滿唔滿足自己都會甘做,
其實我好想知道點解??係對方差同埋真係有呢D必要咩?:smile_41:
好老實講 , 我作為一名男人都好貪新鮮 .
   同好想試下唔同既野..

另一種虛榮心 係一個女sp同我講既。

引用:
原帖由 szebaby 於 2010-2-10 01:36 PM 發表 查看引用來源
為左貪新鮮貪刺激囉,這是男性朋友告知我的

我好認同 . . .

從來都唔會偷食:smile_27:

係後生既時候..試多d新野^^"

坦白講我有叫叫+溝女

溝女係貪心﹐貪新鮮﹐貪愛 -- 上得床就多少證明到自己有D野惦﹐係征服左

有女﹐有老婆都叫叫就真係病態﹐格離版成日都話跌錢。叫叫真係好多時都用“好多”辛苦錢買錘仔。呢個病我都有好似食白粉吾知點戒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆